Latest News

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Μια βόλτα στου Γιαλού τα Βοτσαλάκια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στην παραλία Βοτσαλάκια έγιναν τα αποκαλυπτήρια της μεγάλης τοιχογραφίας δημιούργησε αφιλοκερδώς η ζωγράφος Όλγα Αλεξοπούλου ως εικαστική προσφορά...

του Λιμανιού της Αγωνίας στην πόλη μας.

Επίσης εγκαινιάστηκε και το νέο ελεύθερο χώρο αναψυχής με εκπληκτική θέα προς το Σαρωνικό, τον οποίο διαμόρφωσαν καθαρίζοντας το σκουπιδότοπο στη βάση της τοιχογραφίας, σε συνεργασία με την Κίνηση για τους Ελεύθερους Χώρους και την Αλληλεγγύη Πειραιά.
Παράλληλα καλούν τους κατοίκους της Καστέλλας, αλλά και του ευρύτερου Πειραιά, να αγκαλιάσουν και να «υιοθετήσουν» το νέο ελεύθερο χώρο της πόλης, συνεισφέροντας ιδέες και προτάσεις -αλλά και υλικά και προσωπική εργασία- για την παραπέρα αναβάθμιση της μοναδικής αυτής γωνιάς του Πειραιά. Μάλιστα ζητούν τη συνδρομή του Δήμου και της Αντιπεριφέρειας Πειραιά για την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων καθώς και καθιστικών (παγκάκια, τραπέζια πικ-νικ, κλπ.) για τους περιπατητές.
Έτσι έκλεισε ο κύκλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Λιμάνι της Αγωνίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015.