Latest News

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Βιβλίο για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον «αποκαλύπτει» τη λεσβιακή σχέση της σταρ με τη μάνατζέρ της

Βιβλίο για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον «αποκαλύπτει» τη λεσβιακή σχέση της σταρ με τη μάνατζέρ της
Στο βιβλίο του «Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ο Ίαν Χάλπεριν κάνει κάποιες…
 δυσάρεστες αποκαλύψεις για τον εθισμό μητέρας και κόρης στα ναρκωτικά αλλά και για κάτι που η οικογένεια προσπάθησε να αποσιωπήσει: τη σχέση που διατηρούσε η Γουίτνεϊ Χιούστον με τη συνεργάτιδα της, Ρόμπιν Κρόφορντ.

Νέο βιβλίο αναφέρεται στις κάτι παραπάνω από στενές σχέσεις της Γουίτνεϊ Χιούστον με τη μάνατζερ της
Ο Ίαν Χάλπεριν, επικαλούμενος την έκθεση του FBI, ισχυρίζεται ότι η θρυλική τραγουδίστρια έπεσε θύμα εκβιασμού το 1992, μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Σωματοφύλακας», από έναν δικηγόρο, ο οποίος την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει την ομοφυλοφιλική σχέση της αν δεν του κατέβαλλε το ποσό των 250.000 δολαρίων.
Ο εκβιασμός έγινε σε μια περίοδο όπου οι φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να είναι κάτι παραπάνω από φίλη με τη στενή συνεργάτιδά της, Ρόμπιν Κρόφορντ και ο πατέρας της Χιούστον, Τζον, φρόντισε ο εκβιαστής να μην ανοίξει το στόμα του αν και δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα έδωσε για να του το κλείσει.
Μάλιστα ο Χάλπεριν ισχυρίζεται ότι το γεγονός ότι η Χιούστον δεν μπορούσε να εκδηλώσει τον έρωτα της για την Κρόφορντ, την οποία γνώρισε ως έφηβη, την οδήγησε στα ναρκωτικά.
Λίγους μήνες μετά τον εκβιασμό, η Γουϊτνεϊ παντρεύτηκε τον Μπόμπι Μπράουν, ενώ, όπως σημειώνεται στο βιβλίο, δώρισε στην Κρόφορντ μία μαύρη Porche, ως ένδειξη της φιλίας τους. Ο ίδιος ο Μπόμπι Μπράουν στη βιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2013 με τίτλο Bobby Brown: The Truth, The Whole Truth and Nothing But, αφήνει να εννοηθεί ότι πολύ πιθανόν η Χιούστον να τον παντρεύτηκε για να σταματήσει τις φήμες.