Latest News

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Τραγωδία: 19χρονη έπνιξε και διαμέλισε τη 12χρονη αδερφή της και τη μάνα της!


ptomata-sakoules-650Οι σοροί μιας γυναίκας και της έφηβης κόρης της βρέθηκαν διαμελισμένες μέσα σε σακούλες ενώ το αποτρόπαιο έγκλημα ομολόγησε η μεγαλύτερη κόρη...
της οικογένειας.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Τιχουάνα του Μεξικό που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ.
Τα πτώματα της Γιούλιας Μάσνεϊ Σαφόντσικ, 45 ετών, και της Βαλέριας Λεσένκο Μάσνεϊ, 12 ετών, βρέθηκαν διαμελισμένα μέσα σε πλαστικές σακούλες στην Τιχουάνα ενώ και οι δύο φόνοι διαπράχθηκαν με ασφυξία. Στη συνέχεια η 19χρονη κόρη της οικογένειας διαμέλισε τα πτώματα και μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφινιστεί το κίνητρο της αποτρόπαιας δολοφονίας.
Στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, ανέφερε πως η 19χρονη κόρη της 45χρονης ομολόγησε ότι διέπραξε τις δολοφονίες και έχει τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία.
Δεν της έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες και γίνονται εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας της νεαρής, πρόσθεσε το ίδιο στέλεχος.
Και οι δύο κόρες, που είχαν γεννηθεί στο Μεξικό, είχαν πάρει τη ρωσική υπηκοότητα, πρόσθεσε. Ο πατέρας, ένας προπονητής στίβου, διαζευγμένος από τη μητέρα, πρόκειται να δώσει κατάθεση στην αστυνομία, ανέφερε ο Γκονσάλες.