Latest News

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

1ο Piraeus Sports Camp: Η παρα-κάμερα της συνέντευξης Τύπου (ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ)

Ούτε 20 λεπτά δεν κράτησε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου στη Δημοτική Πινακοθήκη 
για το 1ο Piraeus Sports Camp που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα παιδιά...
της πόλης.
Ίσως όσα ειπώθηκαν θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σ' ένα δελτίο Τύπου, αφού περισσότερο ήταν χρηστικές πληροφορίες για όσους  ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στα Sports Camp. 
Ωστόσο φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό και επέλεξαν να "παίξουν" πιο δυνατά επικοινωνιακά, διοργανώνοντας ολόκληρη συνέντευξη Τύπου. 
Έτσι, οι φωτογραφίες από την παρα-κάμερα δείχνουν ότι στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής ανταποκρίθηκαν τουλάχιστον τρεις δημοσιογράφοι από το δημοτικό ραδιόφωνο.


Κατά γενική ομολογία, το "Κανάλι 1" είχε με διαφορά την καλύτερη - σχεδόν αποκλειστική- ραδιοφωνική κάλυψη. 
Με τον διευθυντή, έναν αθλητικό συντάκτη κι έναν ελεύθερο ρεπόρτερ να παρακολουθούν την συνέντευξη Τύπου.
Στην πρώτη σειρά με το μπλε μπλουζάκι είναι ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ, ενώ δεν τυχαίνει να γνωρίζουμε την κοπέλα στο κέντρο της φωτογραφίας, όπως και τον κύριο με τα άσπρα μαλλιά. Πάντως δεν φαίνονται να ήταν περαστικοί από την Δημοτική Πινακοθήκη, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχουν... διαπίστευση από κάποιο ΜΜΕ.

Το "Reportaz Net" δεν ήταν στην συνέντευξη Τύπου.γιατί δεν είχε ενημερωθεί επισήμως, αλλά ούτε έλαβε το δελτίο Τύπου για όσα ειπώθηκαν από τους ομιλητές-αν και θα υπάρξει άλλη ανάρτηση για μια αναφορά-, καθώς ο Δήμος Πειραιά τον α-νόητο ιδιότυπο "αποκλεισμό" με το πρόσχημα γραφειοκρατικούς λόγους...