Latest News

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Τον απήγαγαν τρεις γυναίκες, τον βίασαν ομαδικά...


Με απήγαγαν τρεις γυναίκες, με βίασαν και μου έκλεψαν το... Άνδρας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τον απήγαγαν τρεις γυναίκες, του έδωσαν να πιει άγνωστη ουσία και τον βίασαν ομαδικά...
Ο 33χρονος καταγγέλλει, ότι μία BMW σταμάτησε μπροστά του, και μία από τις τρεις επιβαίνουσες του ζήτησε κατευθύνσεις. Όσο εκείνος τους εξηγούσε, πώς να πάνε στον υποτιθέμενο προορισμό τους, μία άλλη κατέβηκε και με την απειλή όπλου, τον ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητο.
Καθώς εκείνος αντιστεκόταν, του έδωσαν να πει μία άγνωστη ουσία, που τον κατέστησε παντελώς αδύναμο στα χέρια και τις ορέξεις τους.
Οι τρεις τους τον πήγαν περίπου 500 χλμ από το σημείο, από όπου τον βίασαν ομαδικά.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, στη συνέχεια, πήραν το σπέρμα του και το τοποθέτησαν σε πλαστικό σακουλάκι και στη συνέχεια, σε φορητό ψυγειάκι, που είχαν μαζί τους.
Τότε, τον πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο, παρατώντας τον στην πόλη Kwazakhele και εξαφανίστηκαν.
Η ίδια τακτική φαίνεται ότι ακολουθείται από γυναίκες στην Guateng, που αναγκάζουν άνδρες να πιουν την άγνωστη ουσία, πριν τους βιάσουν, για να κλέψουν το σπέρμα τους.
"Τον ανάγκασαν να πει από το μπουκάλι και τον κακοποίησαν σeουαλικά, ενώ εκείνος ήταν φοβισμένος και δεν ήθελε να κάνει σeξ. Είναι πολύ περίεργη υπόθεση. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει αντίστοιχο συμβάν στο παρελθόν. Ο άνδρας είναι ψυχικά τραυματισμένος", είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Την παράξενη καταγγελία ερευνούν οι Αρχές στη Νότιο Αφρική.

Independent