Latest News

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ανήλικος «παρήγγειλε» δολοφονία πατέρα τριών παιδιών στο Βόλο!

peripoliko-650
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν την δολοφονία ενός 29χρονου στο Βόλο «πάγωσαν» μόλις διαπίστωσαν ότι είχε γίνει κατά παραγγελία με εντολέα ένα...
ανήλικο παιδί!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 29χρονος και πατέρας τριών παιδιών διαπίστωσε πως ένας 17χρονος τσιγγάνος παρενοχλούσε την αδερφή του και του ζήτησε να σταματήσει. Ο ανήλικος επέμεινε και οι δυο τους λογομάχησαν, ενώ ο νεαρός βγήκε από το μπαρ και κάλεσε ενισχύσεις.
Στο μπαρ έφθασαν άλλοι δύο τσιγγάνοι και ένας 30χρονος Αλβανός. Ο καβγάς με τον 29χρονο Έλληνα συνεχίστηκε αλλά τελικά η παρέα των τεσσάρων αποχώρησε.
Δεν πήγαν όμως στα σπίτια τους αλλά καραδοκούσαν λίγο πιο πέρα, μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Όταν ο 29χρονος βγήκε από το μπαρ μαζί με την αδερφή του, ο 30χρονος Αλβανός πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία.
Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με τον ανήλικο με την παρότρυνση του οποίου προκάλεσε τον θάνατο του άτυχου πατέρα και τους άλλους δυο τσιγγάνους! Όλη τη νύχτα βρισκόταν σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, το οποίο δεν καρποφόρησε και οι αναζητήσεις συνεχίζονται.