Latest News

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Στον ανακριτή διαφθοράς ο Γιώργος Σπανός για την εγκληματική οργάνωση και για δωροδοκία...


Την τιμητική του έχει σήμερα ο Ατρόμητος στην έρευνα για τα στημένα παιχνίδια στο...

ελληνικό ποδόσφαιρο. Ολα  τα κλιμάκια της ομάδας θα περάσουν από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη. 



Η ημέρα του προέδρου του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού έφτασε όπου ενώπιον του ανακριτή θα κληθεί να απολογηθεί στις κατηγορίες που τον βαραίνουν για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο καθώς επίσης για δωροδοκία – δωροληψία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Στον ανακριτή έδωσε το παρών και ο ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών, Πίτου Γκαρσία, που πολύ πιθανότατα κλήθηκε από τον Γ. Ανδρεάδη ως μάρτυρας για την υπόθεση δωροδοκία – δωροληψίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο. Μετά τον Πίτου Γκαρσία, την πόρτα του γραφείου του ανακριτή πέρασε και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, που κατηγορείται κι εκείνος για δωροδοκία – δωροληψία.
Σημειώνεται πως ο Γιώργος Σπανός έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του Τάκη Φύσσα, που έφερε στο «φως» την υπόθεση με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος, κάνοντας λόγο για μη χρησιμοποίηση βασικών ποδοσφαιριστών, ύστερα από εντολή παραγόντων της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.