Latest News

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Κανένας περιοριστικός όρος σε Σπανό και Αγγελόπουλο από τον ανακριτή για τα στημένα

giorgos-spanos-650
Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, έδωσαν το παρών στο γραφείο...
του ανακριτή.
 Εκεί απολογήθηκαν για τις κατηγορίες περί δωροδοκίας – δωροληψίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους η απόφαση που γνωστοποίησε ο ανακριτής.
Ημέρα αφιερωμένη στον Ατρόμητο ήταν η σημερινή στην Ευελπίδων, αφού οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος, απολογήθηκαν στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. Πλην αυτών όμως στον ανακριτή έδωσε το παρών και ο Πίτου Γκαρσία, ως μάρτυρας για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος, στο οποίο ο Τάκης Φύσσας, μέσω ένορκης κατάθεσης που έδωσε κατήγγειλε πως παράγοντες του Ατρόμητου δωροδοκήθηκαν για να μην αγωνιστούν πέντε παίκτες και έδωσαν εντολή στον Σα Πίντο, να μην χρησιμοποιήσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές, σύμφωνα πάντα με την ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα, στον οποίον ο Γιώργος Σπανός έχει καταθέσει μήνυση.
Ο πρόεδρος, ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος έφτασε στα γραφεία της Ευελπίδων περίπου στις 11 το πρωί και στις 11:30 ξεκίνησε η απολογία του Γιώργου Σπανού. Μετά από περίπου δύο ώρες ο πρόεδρος του Ατρόμητου αποχώρησε από την Ευελπίδων, με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα να συμφωνούν να μην επιβληθεί καμία ποινή και συνεπώς οι δύο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κάποιον περιοριστικό όρο.