Latest News

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ποιοι είναι οι ληστές που συνελήφθησαν στη Νέα Αγχίαλο - (ΕΙΚΟΝΕΣ)

tromokrates-750
Νέα τροπή πήρε η υπόθεση των τριών ληστών που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ στη Νέα Αγχίαλο, όπου ένας απ' αυτούς έβαλε τέλος στη...
ζωή του.
Όπως διευκρινίστηκε από την προανάκριση που διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική, νεκρός είναι ο Σπύρος Δραβίλας, 34 ετών, γνωστός με το ψευδώνυμο «καρφάκιας», ο οποίος εκτός των άλλων ήταν ο άνθρωπος που είχε με απειλή οδηγήσει το ελικόπτερο στις φυλακές Κορυδαλλού για την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα.
Ανατροπή - Αυτοί είναι οι Ληστές του Δίστομου. Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που αυτοκτόνησε
Συλληφθέντες είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου, 45 ετών και ο Γρηγόρης Τσιρώνης, 37 ετών. Ο Γρ. Τσιρώνης αποτελεί την «έκπληξη» της υπόθεσης καθώς καταζητείται χρόνια από την ΕΛΑΣ ως ένας από τους ληστές με τα «μαύρα» και είχε επικηρυχθεί μαζί με τους αδελφούς Μάριο και Σίμο Σεϊσίδη λίγο μετά την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής, για την οποία θεωρήθηκαν ύποπτοι με το ποσό των 600.000 ευρώ ο καθένας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στην Αγχίαλο Βόλου, πριν από την επέμβαση των αστυνομικών ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί μέσα από το σπίτι και όταν αργότερα παραδόθηκαν οι δύο καταζητούμενοι, ισχυρίστηκαν ότι ο σύντροφός τους αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί.
Ο Γρηγόρης Τσιρώνης σε φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα το 2009. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ο Τσιρώνης δήλωσε αρχικά ότι είναι ο Σπύρος Δραβίλας, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του νεκρού, που αρχικά εξετάστηκε να πρόκειται για έναν ακόμα καταζητούμενο της συμμορίας των ληστών του Διστόμου, τον Γιώργο Πετρακάκο. Από την εξέταση των δακτυλικών αποτυπωμάτων όμως ξεκαθαρίστηκε η υπόθεση.
Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν χθες στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ αναμένονται λεπτομερείς ανακοινώσεις για την υπόθεση το μεσημέρι από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη.