Latest News

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Τι κρύβεται πίσω από την συμπλοκή στον Κορυδαλλό – Αυτά βρέθηκαν στα κελιά των κρατουμένων [εικόνες]


astynomia-650
Οι οικονομικές διαφορές από την αγοραπωλησία ναρκωτικών ή εκβιασμού κρατουμένων φέρεται ότι είναι η αιτία της συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων στις...
φυλακές Κορυδαλλού.
Το πρωί της Δευτέρας έλαβαν εξιτήριο από τα νοσοκομεία (Τζάνειο, Γενικό Κρατικό Αθηνών), στα οποία είχαν διακομισθεί 15 από τους 18 τραυματίες, ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι άλλοι τρεις. Επίσης, σήμερα οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού δεν προαυλίστηκαν ενώ ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και υπάρχει αυξημένη επιτήρηση, λόγω του φόβου εκδήλωσης προβλήματος και στην Ε' πτέρυγα, όπου υπάρχουν πάρα πολλοί κρατούμενοι από την Αλβανία και το Πακιστάν.
Μετά την αιματηρή σύρραξη, σωφρονιστικοί και άντρες των ΕΚΑΜ μπήκαν στους χώρους των φυλακών κάνοντας έρευνα στα κελιά της Γ' Πτέρυγας και σε άλλους χώρους. Στην έρευνα που ολοκληρώθηκε βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, λοστοί και άλλα απαγορευμένα αντικείμενα. Κατά τις έρευνες στα κελιά των κρατουμένων όλης της πτέρυγα βρέθηκαν μετά τη συμπλοκή 32 αυτοσχέδια μαχαίρια και λόγχες και 30 αυτοσχέδιοι λοστοί.