Latest News

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ημέρες Θάλασσες: Πάμε (μέγαρο και μετά) Πειραιά! Άλλοι τραβάνε κουπί κι άλλοι... ζόρι στο λιμάνι!

Ούτε μια ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά πάνω από εξήντα (60) εκδηλώσεις έχουν προγραμματίσει για τις Ημέρες Θάλασσας στο...
Δήμο Πειραιά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση- υπενθύμιση του Δήμου Πειραιά, "η αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας στον Πειραιά έχει αρχίσει. Οι εκδηλώσεις στην πόλη έχουν ξεκινήσει ήδη, συνεχίζονται και θα κορυφωθούν από τις 28 έως τις 31 Μαΐου. 
Για τέσσερις ημέρες οι Πειραιώτες, οι κάτοικοι των γύρω πόλεων και οι τουρίστες(;) θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από πλήθος δράσεων την πόλη, τα γνωστά ή λιγότερο γνωστά αξιοθέατα, τις διαδρομές, τους ανθρώπους, καθώς και όλο το εύρος δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται γύρω από και με αφετηρία τη θάλασσα του Πειραιά. Εκθέσεις, ξεναγήσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακοί χοροί, γεύσεις, κινηματογραφικές προβολές, διαγωνισμοί, ποδηλατοδρομίες, δράσεις αθλητισμού, parties και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες σε μια μεγάλη γιορτή στον Πειραιά".
Τώρα μπορεί να τραβάμε κουπί εδώ με την καμπάνια "Ημέρες Θάλασσας: Πάμε (μέγαρο και μετά) Πειραιά!" που έχουμε ξεκινήσει εδώ και μέρες- μα κανένας άλλος δεν ασχολείται με τις Ημέρες Θάλασσας;- αλλά μετά θα καθόμαστε και θα σας βλέπουμε πως να τρέχετε και να μην προλαβαίνετε να πηγαίνετε από εκδήλωση σε εκδήλωση... 

@ Άλλοι τραβάνε τώρα κουπί κι άλλοι θα τραβήξουν μετά...ζόρι κάτω στο λιμάνι!