Latest News

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Υπόθεση μικρής Άννυ: Θρίλερ χωρίς τέλος με την εξαφάνιση


Υπόθεση μικρής Άννυ: Οι γονείς της έκαναν ταξίδι αστραπή πριν την εξαφάνισηΣυγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Άννυ. Οι βουλγαρικές αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές, ότι μία ημέρα πριν τη δήλωση της εξαφάνισης της μικρής, οι γονείς της είχαν ταξιδέψει...

 στη Βουλγαρία.

Μάλιστα, πρόκειται για ταξίδι αστραπή, αφού πήγαν και επέστρεψαν μέσα σε ένα 24ωρο.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του Εγκληματολογικού, για υγρά που έχουν εντοπιστεί στο σπίτι.

Για τους αστυνομικούς, άνθρωπος "κλειδί" θεωρείται ο 27χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού, ο οποίος φέρεται να είναι και ο τελευταίος που είχε υπό την επίβλεψή του το παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι τόσο η μητέρα του παιδιού όσο και ο πατέρας, παραμένουν ακόμα μη συνεργάσιμοι με τις Αρχές.

Σε ό,τι αφορά την φωτογραφία που τράβηξε μία πολίτης στη Νίκαια και πήγε στην Ασφάλεια και στην οποία φαίνεται μέσα σε ένα ταξί ένα κοριτσάκι που δήθεν έμοιαζε στην Άννυ, τονίζουν οι Αρχές ότι δεν αναγνώρισε ως κόρη της η 25χρονη Δημητρήνα Μπορίσοβα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό του ταξί, και στη συνέχεια την μητέρα του παιδιού που φαίνεται στην φωτογραφία και το ίδιο το παιδί, που καμία σχέση δεν έχουν με την υπόθεση.