Latest News

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

To πρωταπριλιάτικο αστείο του Άδωνι Γεωργιάδη στον Γιώργο Παπαδάκη (ΕΙΚΟΝΑ+ΒΙΝΤΕΟ)

adonis-georgiadis-650
Πρωταπριλιά σήμερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έσπευσε να ευχηθεί καλό μήνα, με ένα μικρό ψέμα, λόγω...
της ημέρας.
«Καλημέρα και καλό μήνα. Εκτάκτως στις 08:00 στο @PrwinoANT1 σε μια συνέντευξη τετ α τετ με τον Γιώργο Παπαδάκη για να αρθούν οι παρεξηγήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Την ανάρτηση σχολίασε στον αέρα της εκπομπής του και ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος συνεχάρη τον Άδωνι Γεωργιάδη για το χιούμορ του.

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα των δύο ανδρών κορυφώθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στο πάνελ της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, όταν ο παρουσιαστής κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη, ότι κατευθύνει τη συζήτηση εκεί όπου θέλει κι ο βουλευτής έξαλλος, του είπε ότι «θέλει να γλείφει τον Τσίπρα».
Ο διάλογος είχε ως εξής:
Παπαδάκης: «Την συζήτηση θα την κατευθύνω εγώ. Εκνευρίζουμε τον κόσμο εθνική ημέρα, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η κουβέντα με αυτόν τον τρόπο. Τα θέματα θα μπαίνουν από την εκπομπή, εάν κάποιος διαφωνεί με το περιεχόμενο της εκπομπής μπορεί να αποχωρήσει. Αλλά δεν μπορεί ο καθένας να έρχεται εδώ με βάση αυτά που έχει δώσει στο Twitter ή στον προηγούμενο ραδιοφωνικό σταθμό, θέλοντας να τα αναπαράγει κι εδώ», είπε ο παρουσιαστής προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Υγείας.
Γεωργιάδης: «Για μένα το λέτε αυτό;»
Παπαδάκης: «Θέλετε σώνει και καλά, να μιλήσουμε για τον Παρασκευόπουλο».
Γεωργιάδης: «Δεν μπορώ εγώ να σχολιάσω το ταξίδι Τσίπρα ότι είπε ψέματα ο Πρωθυπουργός; Θα μου το απαγορέψετε; Μου το απαγορεύετε; Γεια σας! Τι είστε εσείς; Να γλύφεις τον Τσίπρα θέλεις; Αυτό μου λες τώρα;»
Παπαδάκης: «Μην σηκωθώ όρθιος ε; Μην σηκωθώ όρθιος! Πάρτο πίσω! Κατάλαβες τι σου είπα; Ότι την θεματολογία την καθορίζω εγώ!».
Γεωργιάδης: «Έχουμε δημοκρατία και θα λέω ο,τι θέλω. Θα κάτσω κάτω και εσύ θα το πάρεις πίσω αυτό που είπες».
Παπαδάκης: «Ο τελευταίος που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο είσαι εσύ. Ο υβριστής του σημερινού προέδρου της δημοκρατίας με τον χειρότερο τρόπο και ο μεγαλύτερος “κωλοτούμπας” της πολιτικής, δεν μπορεί να μιλά για δημοσιογράφο που δεν μπορεί να πιάσει στο στόμα του».
Την επομένη ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας ότι ήταν η τελευταία φορά που συνευρέθηκε στο πλατό με τον κ. Γεωργιάδη καθώς υποπίπτει επανειλημμένα στον πειρασμό να… τσιμπάει στις προκλήσεις του. «Αυτός ο άνθρωπος, με εκνευρίζει. Και δεν θα ξαναέρθει στην εκπομπή. Με οποιοδήποτε κόστος. Αν ο σταθμός με υποχρεώσει, θα παραιτηθώ. Επειδή δεν ταιριάζουμε, δεν θα ξανασυμπεθεριάσουμε. Ο κ. Γεωργιάδης έχει τον τρόπο να είναι σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή κύριε Γεωργιάδη, όχι. Με προσβάλλει συναισθηματικά. Το λάθος το δικό μου είναι ότι τσίμπησα. Αλλά με αυτές τις αρχές μεγάλωσα».