Latest News

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κατάθεση σοκ για τον Michael Jackson!: «Με έντυσε νύφη και παντρευτήκαμε με μυστική γαμήλια τελετή»


Νέες καταγγελίες εναντίον του Μάικλ Τζάκσον για κακοποίηση ανηλίκων: «Με έντυσε νύφη και παντρευτήκαμε με μυστική γαμήλια τελετή»
Οι δικηγόροι του βασιλιά της ποπ αναφέρουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον είχε δώσει όσο βρισκόταν εν ζωή, περίπου 200 εκατ. δολάρια σε περίπου 20 θύματα....

σεξουαλικής κακοποίησης. 
Όπως φαίνεται, όμως θα συνεχίζει να πληρώνει αφού οι καταγγελίες για ασέλγεια σε ανήλικους δεν σταμάτησαν ούτε μετά τον θάνατο του.
Σύμφωνα με την Dailymail, δύο άντρες, ο Wade Robson και ο James Safechuck, ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικοι από τον Μάικλ Τζάκσον και διεκδικούν τμήμα της περιουσίας του, η οποία ανέρχεται στα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Οι δύο ενάγοντες πρόκειται να περάσουν από ακροαματική διαδικασία και εάν ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Mitchell Beckloff, αποφασίσει ότι οι ισχυρισμοί τους ευσταθούν θα δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσει η αγωγή εναντίον του Μάικλ Τζάκσον.
Ο Αυστραλός χορογράφος Wade Robson, ο οποίος σήμερα είναι 32 ετών, ισχυρίζεται πως Μάικλ Τζάκσον ήταν ένα αρπακτικό που τον κακοποίησε επανειλημμένα ως παιδί. Γνωρίστηκαν όταν ο Robson ήταν 5 ετών και ισχυρίζεται πως ο Τζάκσον τον κακοποίησε σεξουαλικά για πρώτη φορά στα 7 του.


wade robson jacksonΟ Robson, πριν υποβάλει τη δική του καταγγελία, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Μάικλ Τζάκσον και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αθώωση του, αφού στη δίκη του τραγουδιστή το 2005, ο Robson κατέθεσε πως δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ από τον βασιλιά της ποπ. Ο ίδιος σήμερα ισχυρίζεται πως επί 22 χρόνια ζούσε στη σιωπή και την άρνηση και κατηγορεί τον Τζάκσον πως τον κακοποίησε στη Neverland ενώ η αδερφή του κοιμόταν σε άλλο κρεβάτι λίγα μέτρα μακριά.
wade robson-1Η Blanca Francia, πρώην υπηρέτρια του ειδώλου της ποπ, αναμένεται να καταθέσει πως είδε τον τραγουδιστή να κάνει μπάνιο και να αγγίζει τον 9χρονο Robson και πως κοιμούνταν ημίγυμνοι μαζί.
 O 36χρονος James Safechuck γνώρισε τον βασιλιά της ποπ το 1987, όταν ήταν 8 ετών και σύμφωνα με τον δικηγόρο του κακοποιήθηκε περισσότερες από 100 φορές από τον Μάικλ Τζάκσον. Μάλιστα ο Μάικλ Τζάκσον οργάνωσε μια μυστική γαμήλια τελετή και έδωσε στον ανήλικο που είχε τον ρόλο της νύφης, ένα πιστοποιητικό γάμου και μια γαμήλια ζώνη ως αναμνηστικά και επιβεβαίωση της αθάνατης αγάπης τους.
«Ο πελάτης μου άντεξε επαναλαμβανόμενες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης ειδεχθούς φύσης. Από την πλύση εγκεφάλου που του έκανε πίστευε ότι ήταν πράξεις αγάπης που υποκινήθηκαν από τον ίδιο τον James», σημείωσε ο δικηγόρος του James Safechuck. Ο Michael Jackson τον έντυνε συχνά σαν μικρό του κλώνο και έλεγε στους δημοσιογράφους πως ήταν ξάδερφός του.
Safechuck-1Safechuck1-1
Ο Μάικλ Τζάκσον - σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday People του 2013- ξόδεψε το ποσό των 35 εκατ.δολ για να κλείσει τα στόματα σε τουλάχιστον 24 αγόρια, τα οποία κακοποιούσε επί 15 χρόνια. Εκείνος ισχυριζόταν ότι περνούσε απλώς χρόνο μαζί τους, αλλά τα μυστικά αρχεία του FBI έλεγαν άλλα για την επαφή του με τους ανήλικους.