Latest News

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

LETS DO IT: Ποιοι (ΔΕΝ) συμμετείχαν στον Πειραιά

Δύο μέρες μετά στην επικοινωνιακή φιέστα 
«Lets Do It Greece» ο Δήμος Πειραιά είχε την επιθυμία να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν  στον καθαρισμό... 

της πόλης. 

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά δημόσια με δελτίο Τύπου - συνήθως αρκεί να σταλθεί μια επιστολή στους φορείς, συλλόγους κα- αλλά προφανώς ήθελαν να δείξουν πόσο μαζική ήταν η συμμετοχή του κόσμου. 


Ωστόσο η λίστα με τα δημόσια ευχαριστήρια σε 22 φορείς ήταν χρήσιμη, καθώς αποκαλύπτει και ποιοι ήταν όσοι ΔΕΝ συμμετείχαν στην εθελοντική δράση «Lets Do It Greece» στον Πειραιά. 

Έχουμε λοιπόν και λέμε :
Στην πρώτη σειρά της λίστας φιγουράρει ένα και μοναδικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο που η ομάδα των εθελοντών φωτογραφίζονταν στον Σταυρό στην Πειραϊκή 
Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ συμμετείχε στη φιέστα «Lets Do It Greece» κανένα άλλο δημόσιο και ιδιωτικό  σχολείο του Πειραιά (Νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο λύκειο)  ή άλλες σχολές.
Στις υπόλοιπες θέσεις της λίστας ακολουθούν τρεις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και άλλες δύο του Ατρόμητου Πειραιά ( κάτι αναμενόμενο καθώς είναι γνωστές οι σχέσεις τους με την σημερινή δημοτική αρχή), οι πρόσκοποι, του Πειραιά και κάποιοι άγνωστοι σύλλογοι και επιχειρήσεις.  
Αυτό σημαίνει πως ΔΕΝ συμμετείχαν στη φιέστα «Lets Do It Greece» η συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων, φορέων, επιχειρήσεων της πόλης, αλλά δημοτών του Πειραιά.

(Ολόκληρη τη λίστα με τους 22 φορείς δεν έχει νόημα να την δημοσιεύουμε - άλλωστε μπορεί κανείς να την βρει κι άλλου- γιατί θα έπρεπε να βάλουμε και τους εκατοντάδες άλλους φορείς που δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά)

@Εκείνο που θα ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικό είναι να ευχαριστούσαν και όσους  δημοτικούς συμβούλους συμμετείχαν στην φιέστα «Lets Do It Greece» γιατί τότε θα μάθαιναν όλοι και πόσοι ΔΕΝ συμμετείχαν και θα γέλαγε κάθε πικραμένος κάτω στον Πειραιά...