Latest News

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Τελευταία πράξη του ερωτικού δράματος στη Σαλαμίνα- Τα μηνύματα των φίλων στο Facebook (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η τελευταία πράξη του διπλού φονικού στη Σαλαμίνα παίζεται σήμερα...

το μεσημέρι. 
 Συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον 35χρονο λιμενικό και την 44χρονη οδοντοτεχνίτη, που ο θυελλώδης έρωτάς τους έμελλε να κλείσει δύο σπίτια.


Μία ολόκληρη κοινωνία έχει χωριστεί στη μέση και ένα «γιατί» είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. Λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν γι' αυτή την παράνομη σχέση, ενώ οι περισσότεροι έπεσαν από τα σύννεφα, όταν έμαθαν για τον παθιασμένο έρωτα που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία. 
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του 35χρονου και ο σύζυγος της 44χρονης με τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο 35χρονος λιμενικός έχασε τα λογικά του και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε δολοφόνος κι αυτόχειρας. Τραγικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι με βάση μαρτυρίες τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα μεταξύ τους και είχαν πολύ καλές σχέσεις. 
Σύμφωνα με το protothema.gr, ο αδερφός της 44χρονης είπε σε γείτονές του στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Σαλαμίνας,  όπου μένει, πως ο 35χρονος λιμενικός της την είχε στημένη. Πριν αρκετό καιρό η 44χρονη του ζήτησε να διακόψουν την σχέση τους κι εκείνος όμως τυφλά ερωτευμένος μαζί της αρνήθηκε. Τότε εκείνη μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, έπαψε να τον βλέπει. 

Ο 35χρονος επέμενε, όμως, και την ενοχλούσε συνεχώς. Πριν από μερικές εβδομάδες εκείνη του ανακοίνωσε πως αν δεν σταματούσε να την ενοχλεί θα τα έλεγε όλα στη σύζυγό του αποκαλύπτοντας πως ο σύζυγός της ήδη γνώριζε για τον παράνομο δεσμό και την είχε συγχωρέσει. Τότε ο λιμενικό ένιωσε να βρίσκεται σε αδιέξοδο και πήρε απόφαση να δώσει ένα τέλος... σε όλα!
Ετσι, επικοινώνησε μαζί της και της έκλεισε το «ραντεβού θανάτου» με το πρόσχημα μίας τελευταίας συζήτησης, ενός τελευταίου ασπασμού… Η 44χρονη πείστηκε αφού είδε πως είχε να την ενοχλήσει καιρό και πως είχε κάπως ηρεμήσει. Το ραντεβού δόθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης κοντά στο σπίτι του 35χρονου λιμενικού, όπου η 44χρονη πήγε με το αυτοκίνητο της. Μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο θα παιζόταν το τραγικό φινάλε. Τα δύο θύματα βρέθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας από τη σύζυγο του 35χρονου μέσα στο γκαράζ του σπιτιού τους. Η άτυχη γυναίκα μόλις αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα κάλεσε σε κατάσταση σοκ την αστυνομία.Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι δηλώνουν φίλοι των δύο θυμάτων για την τραγική κατάληξη που είχε αυτός ο παθιασμένος έρωτας. Ελάχιστοι από αυτούς γνώριζαν. 
 Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους άρχισε το 2012 κι από τότε όσο κι αν προσπάθησαν δε μπόρεσαν να χωρίσουν ποτέ. Ατομα κοντά στα δύο θύματα μιλούν για μία σχέση πάθους, με πολλές και μεγάλες εντάσεις, όμως, κανείς δεν πίστευε ότι αυτή η σχέση θα είχε ένα τόσο τραγικό τέλος.Πρόσωπα που γνώριζαν τη 44χρονη μιλούν για έναν γλυκύτατο άνθρωπο που είχε μία πολύ καλή ψυχή και πάντα έβρισκε τρόπο να φτιάξει το κέφι των γύρω της. «Είχε τόση καλοσύνη μέσα της. Δεν της άξιζε τέτοιο τέλος», λέει άτομο από το στενό της περιβάλλον.

Τα καλύτερα λόγια, όμως, λένε και για τον λιμενικό πρόσωπα που τον γνώριζαν καλά. Ολοι μιλούν για έναν καλόκαρδο και χαμογελαστό νέο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και πάντα ήταν πολύ ήρεμος. Λάτρευε τη θάλασσα κι έκανε καταδύσεις, ενώ αγαπημένο του σπορ ήταν η ορεινή ποδηλασία. 

«Ηταν ένα πολύ καλό παιδί. Πάντα φιλότιμος και χαμογελαστός με μία καλή κουβέντα στο στόμα. Δεν το περιμέναμε ποτέ αυτό. Κανείς δεν ήξερε για την παράνομη σχέση και με τη γυναίκα του φαίνονταν πολύ αγαπημένοι», δηλώνει στο protothema.gr φίλος του 35χρονου.
Παράλληλα, πλήθος είναι τα μηνύματα θλίψης που έχουν κατακλύσει τα προφίλ των δύο θυμάτων στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook. 

«Καλό ταξίδι, κοπελάρα μου», «Εφυγες τόσο νωρίς», γράφουν φίλοι της άτυχης 44χρονης. 
«Καλό ταξίδι, κομάντο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου», «Λίγοι μπορούν να σε καταλάβουν κι ένας μόνο να συγχωρέσει! Οι επουράνιες δυνάμεις να σε προστατεύουν κι ο κύριος ας αναπαύσει τις ψυχές σας», είναι μερικά από τα μηνύματα που έγραψαν φίλοι του 35χρονου λιμενικού. 


























@ Οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες των δύο πρωταγωνιστών του ερωτικού δράματος στο facebook.