Latest News

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Κοινό μέτωπο δημάρχων για τα Λιπάσματα - Ποιοι απουσίαζαν από τη συνέντευξη Τύπου

Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, η κοινή συνέντευξη Τύπου των δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά  για το θέμα των Λιπασμάτων στο δημαρχείο...
της Δραπετσώνας.
Οι δήμαρχοι ένωσαν τις φωνές τους - όχι για πρώτη φορά, αλλά μετά από πολλά χρόνια- για ένα θέμα που αφορά στην ποιότητα ζωή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Μάλιστα, όπως είπαν χαρακτηριστικά, αυτή την εικόνα θα πρέπει να την συνηθίσουμε πλέον από δω και πέρα, καθώς έχουν αποφασίσει να αγωνίζονται από κοινού για όσα θέματα αφορούν τους κατοίκους των δήμων τους και αυτά δεν είναι λίγα.




Στη συνέντευξη μίλησαν οι δήμαρχοι Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος Πειραιά (Γιάννης Μώραλης), Κορυδαλλού (Σταύρος Κασιμάτης), Περάματος (Γιάννης Λαγουδάκης), Σαλαμίνας (Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου), καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. Απουσίαζε ο δήμαρχος  Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης λόγω υποχρεώσεων στην ΚΕΔΕ)αλλά και τον εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του Δήμου.  
Εντύπωση έκανε πάντως, η απουσία των υπουργών Θοδωρή Δρίτσα και Παναγιώτη Λαφαζάνη, οι οποίοι εκλέγονται στην Α' και Β' Πειραιά, όπως και των υπόλοιπων βουλευτών της περιοχής. 
Με μοναδική εξαίρεση τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, η οποία έκανε και μια σύντομη παρέμβαση λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη Τύπου.