Latest News

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ποια είναι η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια από τον Πειραιά που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν


Απίστευτη εξέλιξη κόντεψε να έχει η διαδρομή που ακολουθεί γνωστή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων από τον Πειραιά...
προκειμένου να πάει στην εργασία της, καθώς έπεσε θύμα πρωτοφανούς δολιοφθοράς.


H δημοσιογράφος-  παρουσιάστρια E.T. από τον Πειραιά, ενώ κατευθυνόταν προς τη δουλειά της μαζί με τον σύντροφό της, που οδηγούσε το αυτοκίνητό της, διαπίστωσε ότι κάποιος -άγνωστο πώς μέχρι στιγμής- είχε «πειράξει» τα φρένα του οχήματος, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν!
Στάθηκαν τυχεροί
Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 15 ημέρες κατά τη διάρκεια μιας τυπικής διαδρομής της παρουσιάστριας. Ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει, ο οδηγός ξαφνικά, στην προσπάθειά του να κόψει ταχύτητα, αντιλήφθηκε ότι τα φρένα δεν ανταποκρίνονταν.
Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα δίχως να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα. Μέχρι και εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι νόμιζε πως πρόκειται για βλάβη, η οποία θα επιδιορθωνόταν στο συνεργείο. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν έτσι...
Έκοψαν τα φρένα
Όταν το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο συνεργείο προκειμένου να εντοπιστεί η βλάβη και να αποκατασταθεί, τότε διαπιστώθηκε ότι κάποιος ή κάποιοι είχαν κόψει το σωληνάκι των φρένων, με αποτέλεσμα να απενεργοποιηθούν.
Όπως είναι λογικό, το σοκ ήταν μεγάλο, αφού αποκαλύφθηκε ότι κάποιος ήθελε να προκαλέσει τροχαίο, το οποίο θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα.
Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι η βλάβη είχε προξενηθεί από άτομα που «γνώριζαν τι έκαναν και ήταν πολύ προσεκτικά». «Είχαν κόψει το σωληνάκι των φρένων με προσοχή ώστε όταν ξεκινήσει το αυτοκίνητο να μην φανεί ότι έχει πρόβλημα και στη συνέχεια όταν θα ανέπτυσσε ταχύτητα να έμενε ξαφνικά από υγρά και τα φρένα να μην μπορούσαν να λειτουργήσουν» σημείωσαν χαρακτηριστικά.
Αναζητούν το κίνητρο
Πάντως, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η παρουσιάστρια δεν φέρεται να έχει «προηγούμενα» με κάποιον που θα επιθυμούσε είτε να τη δολοφονήσει είτε να της προξενήσει άλλη ζημιά.
«Πρόκειται για έναν άνθρωπο ήσυχο και έντιμο, που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, οπότε η ανακάλυψη αυτών που κρύβονται από πίσω θα είναι κάπως δύσκολη υπόθεση. Το αυτοκίνητο φυλασσόταν σε parking το οποίο διέθετε κάμερες, ωστόσο το υλικό δυστυχώς έχει σβηστεί λόγω παρέλευσης του χρόνου που παραμένει αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο» εξήγησαν.
Με την υπόθεση ασχολείται και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης,  ανέφερε ότι η δημοσιογράφος δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη συμπεριφορά της.
«Είναι φίλη μου 20 χρόνια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει εχθρούς, γι' αυτό και αγνοεί το ποιος θα μπορούσε να κρύβεται από πίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Δικαιοσύνη, ενώ η αρμόδια εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων και ανατέθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά να διεξάγει την έρευνα.Επίσης, αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις άτομα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην έρευνα.
@ Η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια είναι από τα καλύτερα παιδιά του Πειραιά...