Latest News

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Έλεγχοι στα κυλικεία των πλοίων της ακτοπλοΐας

Εντατικοί έλεγχοι πάνω σε πλοία της ακτοπλοΐας πραγματοποιούνται από στελέχη των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης
κατά τις ημέρες...

του Πάσχα.
Οι έλεγχοι διενεργούνται από κλιμάκια των Διευθύνσεων Εμπορίου και Υγειονομικών Ελέγχων κυρίως στους χώρους εστίασης, στα κυλικεία και σε κοινόχρηστους χώρους.
Ειδικότερα, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εμπορίου ελέγχουν τους τιμοκαταλόγους στα κυλικεία των πλοίων για τα είδη, που υπόκεινται σε διατίμηση αλλά και για το περιθώριο κέρδους ενώ εξετάζεται εάν υπάρχει επάρκεια προϊόντων χαμηλότερου κόστους, όπως είναι π.χ. το μικρό μπουκάλι νερό.
Επίσης, εξετάζεται εάν υπάρχει κουτί παραπόνων για παρατηρήσεις επιβατών.
Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 5 πλοία και σε ότι αφορά τους υγειονομικούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι έχουν αποκατασταθεί παρατηρήσεις, που είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες ενώ δεν υπήρξαν παρατηρήσεις σε θέματα Εμπορίου.

Σε ορισμένους ελέγχους, που έγιναν, νωρίς το πρωί, πριν από τον απόπλου των πλοίων επικεφαλής των κλιμακίων τέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, που ευχήθηκε στα πληρώματα των πλοίων για τις εορταστικές ημέρες.