Latest News

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο - «Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή...»


Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη - Αφησε γράμμα: «Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη»Δραπέτευσε από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών η κρατούμενη Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, απέδρασε κατά τη διάρκεια της νύχτας από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν και...
μάλιστα φρουρούμενη.


Η Βίκυ Σταμάτη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο φρουρούμενη από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι ο θάλαμος ήταν άδειος, στις 5.45 το πρωί, οπότε ενημερώθηκε και η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της. Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Οπως φαίνεται η κ. Σταμάτη δεν άντεξε την απόφαση των δικαστών του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που για ακόμη μια φορά αρνήθηκαν την αποφυλάκισής ενώ χθες ο Άκης Τσοχατζόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα επειδή δεν του δόθηκε ο λόγος για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του.
Τους τελευταίους μήνες η Σταμάτη βρισκόταν σε δραματική κατάσταση στο Δρομοκαϊτειο και από το οποίο είχαν βγει τρομακτικές φωτογραφίες. Εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κυρίως λόγω του μικρού παιδιού της που μεγαλώνει με τον ηλικιωμένο παππού και γιαγιά στο χωριό.
"Η σύζυγός μου είναι επί ξύλου κρεμάμενη και δεν μου δίνετε το λόγο να πω πέντε πράγματα. Δουλεύετε πάνω στα πρακτικά της προηγούμενης δίκης, αυτό δεν γίνεται!", είπε φωνάζοντας προς τους δικαστές.
Χθες, οι συνήγοροι της Βίκυς Σταμάτη είχαν επικαλεστεί τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει της αλλά και το γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και ο Ακης Τσοχατζόπουλος βρίσκονται στη φυλακή, με αποτέλεσμα το 8χρονο παιδί τους να μην ζει με κανέναν από τους γονείς του.