Latest News

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

" Με έκανε πόρνη, αλλά δεν τον σκότωσα εγώ..."

Μενίδι: Νέα τροπή στο έγκλημα. Δεν τον σκότωσα εγώ ...Συγκλονιστικές περιγραφές κάνει στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία η 24χρονη η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία 33χρονου που βρέθηκε νεκρός...
στις 4 Φεβρουαρίου έξω από το νεκροταφείο του Δήμου Αχαρνών. 
Αρχικά η νεαρή στην απολογία της στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, είχε ομολογήσει πως εκείνη διέπραξε το έγκλημα καθώς ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του. Το θύμα υποστήριξε πως την βίαζε και την εξέδιδε, ενώ είχε βιάσει και τις δύο αδερφές της. Τώρα, η 24χρονη ανασκευάζει και αναφέρεται σε έναν άγνωστο άντρα που το μοιραίο βράδυ ήταν μαζί με το θύμα.


Η 24χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι το βράδυ που σκοτώθηκε ο 33χρονος, είχε πάει στο νεκροταφείο της περιοχής για να τον συναντήσει. Όταν έφτασε, τον είδε να μιλά με έναν άλλο άνδρα για ένα χρέος του. Αυτός ο άνδρας του ζητούσε τα χρήματα κι όταν το θύμα του είπε ότι δεν θα του τα δώσει, έβγαλε μαχαίρι. Επειδή αγαπούσε τον 33χρονο, έτρεξε να το πάρει, αλλά ο άγνωστος άνδρας την χαστούκισε και της είπε να μην ανακατεύεται. Μετά στράφηκε εναντίον του 33χρονου, άρχισε να τον κλωτσά και μετά με το μαχαίρι τον χτύπησε στην πλάτη, στο στήθος και πίσω από το γόνατο. Το θύμα της φώναξε να φύγει αλλά ο άλλος άνδρας την πρόλαβε και την απείλησε να μην αποκαλύψει τίποτα από όσα είχε δει, αλλά αντίθετα να πει ότι το έκανε εκείνη, διαφορετικά θα έκανε κακό στην ίδια και την οικογένειά της. Ο άνδρας αυτός ήταν ψηλός, στο ύψος του 33χρονου, με περίπου την ίδια σωματική διάπλαση. Ήταν ξανθός και είχε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί χέρι.
Η μητέρα της νεαρής, υποστήριξε πως το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου είδε την κόρη της που επέστρεψε σπίτι αναστατωμένη και με ματωμένα ρούχα.
Συγκεκριμένα η μητέρα 24χρονης  φέρεται να είπε ότι το βράδυ που σκότωσαν τον 33χρονο, η κόρη της γύρισε σπίτι πολύ αναστατωμένη. Είδε ότι στα ρούχα και στα χέρια της είχε χώματα και αίματα. Την ρώτησε τι συνέβη και της είπε ότι ήταν με τον 33χρονο και τσακώθηκαν. Εκείνη ανησύχησε, αλλά δεν την ρώτησε περισσότερα, γιατί πίστευε ότι θα την είχε χτυπήσει, όπως έκανε και παλιά. Μετά η κόρη της έβαλε τα ρούχα της για πλύσιμο και δεν μιλήσανε ξανά γι’ αυτό. Το πρωί της επόμενης μέρας, συνάντησε μια γειτόνισσα κοντά στο νεκροταφείο και της είπε ότι λίγο πιο κάτω είχαν σκοτώσει κάποιον. Ρώτησε στο νεκροταφείο τους φύλακες τι έγινε και της είπαν ότι το προηγούμενο βράδυ σκότωσαν τον φίλο της κόρης της. Όταν το άκουσε, φοβήθηκε και πέρασε από το μυαλό της ότι μπορεί να έγινε κάποιο κακό με την κόρη της, αλλά δεν την ρώτησε σχετικά.
Για τους βιασμούς των αδερφών της, η 24χρονη υποστήριξε ότι δεν το κατήγγειλε ποτέ στην αστυνομία, καθώς δεν ήθελαν οι δύο αδερφές της. Όπως είπε η 24χρονη, τον 33χρονο τον γνώρισε πριν από δύο χρόνια, όταν μετακόμισε κοντά στο σπίτι τους. Τότε ήταν αρραβωνιασμένος με μια κοπέλα, αλλά παράλληλα έκανε σχέση και με την αδερφή της, που τότε ήταν 13 χρόνων. Όταν χώρισαν, άρχισε να την φλερτάρει, για να ζηλέψει η αδελφή της. Με τον καιρό έκαναν σχέση, γιατί της άρεσε από τότε που τον πρωτογνώρισε. Αργότερα οι αδελφές της, της εκμυστηρεύτηκαν ότι ο 33χρονος τις είχε βιάσει όταν ήταν 13 και 16, αντίστοιχα. Δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία, γιατί δεν ήθελαν οι αδελφές της.
Η 24χρονη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που έγινε πριν από τέσσερις μήνες. Όπως υποστηρίζει, ενώ είχαν χωρίσει με τον 33χρονο, τη συνάντησε τυχαία στο δρόμο και λίγο μετά, την βίασε, γεγονός που εξόργισε τον θείο της όταν το έμαθε.
Συγκεκριμένα, η 24χρονη φέρεται να είπε ότι πριν από τέσσερις μήνες κι ενώ είχαν χωρίσει με τον 33χρονο, τον συνάντησε τυχαία στο δρόμο. Της πρότεινε να πάνε σε ένα απόμερο σημείο κι εκεί την βίασε. Όταν το εκμυστηρεύτηκε στο θείο της, θύμωσε πολύ και μαζί με τον γαμπρό της πήγαν στο μαγαζί, που δούλευε ο 33χρονος για να τον βρουν. Εκεί βρήκαν το αφεντικό του, του είπαν τι είχε γίνει και απαίτησαν να μείνει ο 33χρονος μακριά της. Όπως επίσης υποστήριξε, ομολόγησε ψευδώς ότι τον σκότωσε εκείνη, γιατί φοβήθηκε ότι –μετά από αυτό το περιστατικό- οι υποψίες θα έπεφταν στον θείο της.
Στις 4 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τους αρχικούς ισχυρισμούς της 24χρονης, ο 33χρονος της έδωσε ραντεβού στη μάντρα του νεκροταφείου για να τη μεταφέρει σε ερωτικό ραντεβού, απειλώντας τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της σε περίπτωση που δεν εμφανιζόταν. Όταν συναντήθηκαν έξω από τον περίβολο του κοιμητηρίου, διαπληκτίστηκαν έντονα και έτσι η νεαρή, του κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα. Αυτά είχε αναφέρει στην πρώτη της απολογία. Η 24χρονη στην τελευταία της απολογία περιέγραψε και τον τρόπο, όπως ισχυρίζεται, που την έπεισε το θύμα, να βγαίνει ερωτικά ραντεβού με άγνωστους άνδρες.
Η 24χρονη ανέφερε πως το διάστημα που είχε φύγει από το σπίτι της, ο 33χρονος προσφέρθηκε να την φιλοξενήσει στο σπίτι που έμενε με την αρραβωνιαστικιά του. Αυτή η προσφορά του, την έκανε να τον αγαπήσει ακόμη περισσότερο, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι δεν το έκανε από καλοσύνη. Μια μέρα της είπε ότι πρέπει να προσφέρει και εκείνη στο σπίτι και της πρότεινε να πηγαίνει με διάφορους άντρες που θα έβρισκε στο δρόμο και τα λεφτά που θα της έδιναν να τα έδινε στον ίδιο. Από την αγάπη της για εκείνον δέχτηκε, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ και μετά από λίγο καιρό γύρισε στους δικούς της. Ο 33χρονος συνέχιζε να την παίρνει τηλέφωνο, υποστηρίζοντας ότι την χρειάζεται, γιατί δεν είχε χρήματα. Εκείνη του απαντούσε ότι είχε αλλάξει ζωή, αλλά αυτός επέμενε. Οι γονείς της και ο θείος της, που ήξεραν πόσο κακό της έκανε, προσπαθούσαν να τον κρατήσουν μακριά της, αλλά δεν τους άκουγε.