Latest News

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Επανεκκίνηση στο θέμα της μεταστέγασης των δικαστηρίων Πειραιά στο κτίριο της Ραλλείου

Από την αρχή φαίνεται να ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ του Δήμου Πειραιά και της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης για το θέμα των...
Δικαστηρίων Πειραιά και τη μεταστέγασή τους στο κτίριο της Ραλλείου.


Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την σημερινή πρώτη συνάντηση του δημάρχου Πειραιά  Γιάννη Μώραλη με το νέο υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο.
Όπως ανακοινώθηκε ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υπουργό για το θέμα των Δικαστηρίων Πειραιά και τη μεταστέγασή τους στο κτίριο της Ραλλείου, αλλά και για το χρονικό και τις συζητήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί με την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Η πρώτη αυτή συνάντηση φαίνεται πως ήταν καθαρά ενημερωτική και το μόνο που συμφωνήθηκε ήταν να υπάρξει νέα συνάντηση μετά τις εκλογές. 

@Εκείνο πάντως που έχει σημασία είναι να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα με το κτίριο του Κεράνη στη Θηβών (οι πληροφορίες λένε πως έχει κλείσει οριστικά αυτό το ενδεχόμενο και μεταφέρονται όλες κρατικές υπηρεσίες).
Φυσικά πάνω από όλα  είναι να γίνει έστω και τώρα μια επανεκκίνηση στο θέμα της μεταστέγασης των δικαστηρίων Πειραιά στο κτίριο- γιαπί της Ραλλείου...