Latest News

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Κιάμος, Γκλέτσος, Πετρέλης, Σόμμερ και Βρεττός παίζουν μπάσκετ για τη «ΦΛΟΓΑ» [εικόνες]

Κιάμος, Γκλέτσος, Πετρέλης, Σόμμερ και Βρεττός παίζουν μπάσκετ για τη «ΦΛΟΓΑ» [εικόνες]
Φόρεσαν σορτσάκι, φανέλα και αθλητικά παπούτσια και μπήκαν στο γήπεδο για να παίξουν μπάσκετ. Ο σκοπός;
Ιερός, καθώς πρόκειται για έναν αμιγώς  φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας των καλλιτεχνών και της ομάδας  Α.Ν.Α.Σ.Α. της ΕΛ.ΑΣ.
Στην ομάδα των καλλιτεχνών εντάχθηκαν πρώτος και καλύτερος ο Πάνος Κιάμος, ο Ηλίας Βρεττός, ο Κώστας Καραφώτης, οι Master Tempo, ο Κώστας Σόμμερ, ο Θάνος Πετρέλης, ο Πάνος Καλίδης, ο Απόστολος Γκλέτσος και άλλοι.
Σκοπός του παιχνιδιού ήταν η συλλογή τροφίμων για τους σκοπούς του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα. Ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες από την εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης, και έστειλε το δικό του μήνυμα γράφοντας:
«Πάνο (Κιάμο) σήκω κι εσύ πάνω!!! Στο σημερινό φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ κόντρα στους αστυνομικούς για τη ΦΛΟΓΑ δώσαμε όλοι ένα πολύ δυνατό μήνυμα: «Όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα…». Συγχαρητήρια σε όλους».
Και ο Γιώργος Τσαλίκης όμως έδωσε το παρών, ο οποίος με τη σειρά του ανέβασε κι αυτός υλικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.