Latest News

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Δολοφόνησε τη χορεύτρια σύζυγό του επειδή τη ζήλευε! (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Βίντεο: Δολοφόνησε τη χορεύτρια σύζυγό του επειδή τη ζήλευεΣκότωσε την 29χρονη, γιατί τη ζήλευε και η φριχτή δολοφονία καταγράφηκε από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ



Η 29χρονη Cicera Alves de Sena βρήκε τραγικό θάνατο από τον 32χρονο σύζυγό της, Milton Vieira Severiano, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.  


Στο βίντεο, από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται ο άνδρας να σέρνει την 29χρονη στον κήπο του διαμερίσματός τους, να την αρπάζει από τα μαλλιά και να χτυπά το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο 11 φορές. 



Στη συνέχεια, την γρονθοκόπησε δέκα φορές και έφυγε από το σημείο, αφήνοντάς την αναίσθητη. 

Αμέσως μετά, μπήκε στο σπίτι τους, στο Ρίο, και επέστρεψε με όπλο, πυροβολώντας την πέντε φορές στο πρόσωπο.
Play Button
 
 
«Ήταν παντρεμένοι μόνο τέσσερις ημέρες, όταν άκουσα τον άγριο καβγά. Ήταν μέλος της ομάδας χορού Jaula das Gostozuedas που είμαι μεγάλος θαυμαστής. Της φώναζε και την κατηγορούσε ότι είναι πόρνη και ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν νεκρή. Κατάλαβα ότι κάτι τρομερό συνέβαινε και μετά σταμάτησαν όλα έως ότου άκουσα τους πυροβολισμούς» σημείωσε ο τρομοκρατημένος γείτονάς τους, Lelio Maya Puga.



Μετά τη δολοφονία της, ο 32χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο ενός γείτονα, αλλά τον έπιασε η αστυνομία, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τέσσερα πιστόλια, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Μετά τη σύλληψή του ομολόγησε πως τη δολοφόνησε, επειδή την κοίταζαν άλλοι άντρες. Πλέον, αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Dailymail