Latest News

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

"Μια Ζωή την έχουμε" στο νέο σποτ του χρέους [βίντεο]

zoi-konstantopoulou-650
Μετά από πολλές αντιδράσεις που προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέρχεται με νέο «διαφημιστικό» τρέιλερ για την επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που η κυρία Κωνσταντοπούλου έδινε την συνέντευξη Τύπου για την Επιτροπή για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους, στο Διαδίκτυο αναρτήθηκε το νέο τρέιλερ, της επιτροπής. Στο νέο βίντεο πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η Πρόεδρος της Βουλής ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στους Αγανακτισμένους.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε πολλές ιδέες θα τις δείτε το επόμενο διάστημα», ενώ προανήγγειλε και τρίτο σποτ με «πρωταγωνιστή» ένα νέο άνθρωπο που  συγκλόνισε την επιτροπή με την μαρτυρία του για το πως βιώνει την κρίση.
«Σαν τον πέταξαν μέσα σε μια  βάρκα στον ωκεανό και του ζήτησαν να κάνει κουπί χωρίς να του εξηγήσουν το λόγο», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου η οποία, μεταξύ άλλων, γνωστοποίησε ότι δεν υπήρξε κόστος για τη διαδικτυακή καμπάνια. Ωστόσο, ήταν επικριτική αναφορικά με τα δημοσιεύματα για το πόσο κόστισε ο πρώτος κύκλος των συνεδριάσεων.