Latest News

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Συγκλονίζει η αυτοκτονία ενός νεαρού ζευγαριού : "Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν..."


«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν» γράφει στην επιστολή που άφησε πίσω του o 22χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του το Μεγάλο Σάββατο, λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία της...
φίλης του.



Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο νεαρός που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Ρόδου, δεν άντεξε τον χαμό της φίλης του η οποία αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου στο σπίτι της στη Ρόδο, και για τον λόγο αυτό τερμάτισε κι αυτός τη ζωή του, στα 22 του μόλις χρόνια, με φρικτό τρόπο, πανομοιότυπο με αυτόν που επέλεξε και η 22χρονη φίλη του.
Ο αυτόχειρας έμενε στην Ιαλυσό με την οικογένειά του. Είχε πάρει άδεια από τον στρατό για το Πάσχα, μέχρι τις 19 του μήνα. Τις τελευταίες μέρες είχε κλειστεί στον εαυτό του κι όλο έλεγε ότι δεν αντέχει τον χαμό της φίλης του.
«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν, ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους μου» αναφέρει στην επιστολή η οποία παραδόθηκε στην αρμόδια αντιεισαγγελέα και στον διοικητή του αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού.
Ο 22χρονος ήταν ένας συγκροτημένος νέος, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία που ζούσε, στους φίλους, και τις παρέες του. Πρόκειται για την τέταρτη αυτοκτονία μέσα διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων στο νησί της Ρόδου.