Latest News

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Μήπως έχετε ιδέες και προτάσεις για τον Πειραιά;

Αν έχετε προτάσεις και ιδέες για την ανάπτυξη του Πειραιά, τότε μπορείτε βοηθήσετε αρκεί να τις καταθέσετε μέσω ...
του διαδικτύου.  

 Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα η Διαδικτυακή Πλατφόρμα Διαβούλευσης του  Δήμου Πειραιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη  συμμετοχή του στα νέα Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Πολίτες, σύλλογοι και φορείς του Πειραιά καλούνται μέσω της διαδικτυακής διεύθυνσης www.planpiraeus.gr να υποβάλλουν προτάσεις, ιδέες αλλά και συγκεκριμένα έργα τα οποία μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση,  στόχος είναι η συμμετοχή των φορέων και των πολιτών στην προετοιμασία του προγράμματος για την οικονομική ανάπτυξη του Πειραιά και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Σημειώνεται πως μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Διαβούλευσης, θα ακολουθήσουν ειδικές διμερείς συναντήσεις, όπου τα προτεινόμενα έργα θα αξιολογηθούν και θα συμπεριληφθούν στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά.


@Αν και στην ανακοίνωση αναφέρεται  ότι "για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού, η Διαδικτυακή Πλατφόρμα Διαβούλευσης του Πειραιά περιλαμβάνει το εγκεκριμένο ΠΕΠ Αττικής, το εγκεκριμένο ΕΣΠΑ 2014-2020, τον Οδηγό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση και τις προγραμματικές θέσεις της Δημοτικής Αρχής Πειραιά", ωστόσο  δεν μπορέσαμε να βρούμε τέτοιο υλικό στην συγκεκριμένη σελίδα και δεν ξέρουμε που μπορεί να βρει κάποιος τους σχετικούς συνδέσμους...