Latest News

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Αυτή η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον αυτόχειρα της Πατησίων (ΕΙΚΟΝΑ)

Πρώην σύζυγος της ηθοποιού Σοφίας Μουτίδου ο αυτόχειρας της ΠατησίωνΟ 44χρονος άνδρας που το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο της καφετέριας που διατηρούσε στην Πατησίων, δίπλα ακριβώς από...
την ΑΣΟΕΕ δεν ήταν άλλος από τον πρώην σύζυγο και πατέρα του παιδιού της ηθοποιού Σοφίας Μουτίδου.
Πρώην σύζυγος της ηθοποιού Σοφίας Μουτίδου ο αυτόχειρας της ΠατησίωνΟ Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος βρέθηκε νεκρός με ένα περίστροφο δίπλα του, με την αστυνομία να κάνει λόγο για αυτοχειρία λόγω οικονομικών προβλημάτων. 
Το πτώμα του 44χρονου ανακαλύφθηκε από τον συνέταιρό του με τον οποίο διατηρούσαν μαζί την καφετέρια «Στάση 70» όταν εκείνος ανησύχησε που δε μπορούσε να εντοπίσει το συνεργάτη του και κατέβηκε στο υπόγειο να τον ψάξει. Ο άνδρας βρισκόταν αιμόφυρτος στην τουαλέτα του μαγαζιού με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.
Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία που απέκλεισε τον χώρο μέχρι να μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας Αθηνών και ιατροδικαστής, ενώ το όπλο και ο κάλυκας που βρέθηκαν δίπλα του εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Η 42χρονη ηθοποιός, Σοφία Μουτίδου ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν και έφτασε στο σημείο συντετριμμένη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για την ψυχική της κατάσταση.