Latest News

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Όλο το πόρισμα Κορέα για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο (ονόματα, συνομιλίες κα)

Στη δημοσιότητα βγήκε το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, μαζί με τις εισηγήσεις του για ποινικές διώξεις εις βάρος...
16 προσώπων.
Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έδωσε στη δημοσιότητα το πόρισμα του Εισαγγελέα, από την προκαταρκτική έρευνα που διενήργησε, προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και τον Εποπτεύοντα τον αθλητισμό Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Στο πόρισμα αποκαλύπτονται και οι - κατά τον Εισαγγελέα - τέσσερις διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης, των οποίων τα ονόματα και οι ιδιότητες θα προκαλέσουν παγκόσμια αίσθηση!
 Η έρευνα του Αριστείδη Κορέα έχει ολοκληρωθεί και είναι στα χέρια της Εισαγγελίας, ενώ έχουν ασκηθεί ήδη οι κακουργηματικές διώξεις, με τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη να έχει αυξήσει τον αριθμό των κατηγορούμενων σε 25. 
  Αν θέλετε μπορείτε να δείτε όλο το πόρισμα των 173 σελίδων που αναρτήθηκε σκαναρισμένο στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού skai.gr.(ΕΔΩ)
@ Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες μαθαίνουμε πως θα είναι θετικές για τους εμπλεκόμενους και δεν χρειάζεται ν' ανησυχούν κάτω στο λιμάνι...