Latest News

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Αυτά είναι τα 5 σημάδια μιας σεξουαλικώς ικανοποιημένης γυναίκας


Πέντε σημάδια 
εμφανίζει μια γυναίκα όταν είναι σεξουαλικώς ικανοποιημένο....
θηλυκό. 
Στο συμπέρασμα αυτό τουλάχιστον κατέληξαν επιστήμονες που εξέτασαν τα ευρήματα μελέτης με αντικείμενο τη γυναικεία σεξουαλικότητα. 



1. Θέλει περισσότερο
Παρότι η έρευνα έδειξε ότι οι ικανοποιημένες σεξουαλικώς γυναίκες κάνουν σεξ αρκετές φορές την εβδομάδα, τουλάχιστον 2 στις 5 θα ήθελαν περισσότερο. «Οι γυναίκες έχουν μια ευρεία άποψη περί σεξουαλικότητας, οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι ζητούν περισσότερη συνουσία» αναφέρει ο γιατρός Scott Haltzman.
2. Γνωρίζει ότι είναι ποθητή
Οι ικανοποιημένες γυναίκες δεν υποφέρουν από χαμηλή αυτοεκτίμηση. Τέσσερις στις πέντε γυναίκες της έρευνας θεωρούσαν ότι οι παρτενέρ τους, τις βρίσκουν ιδιαιτέρα σέξι. «Μην ασκείτε κριτική στα σώματα άλλων γυναικών, γιατί εκείνη θα ανησυχεί για το δικό της», συμβουλεύουν οι ειδικοί.
3. Θα μιλήσει
Οι ικανοποιημένες γυναίκες ξέρουν τι θέλουν, και το 87% θα το εκφράσει. «Μία γυναίκα που δεν διστάζει να ζητήσει αυτό που θέλει, είναι πιθανότερο να επιτύχει πολλαπλούς οργασμούς» αναφέρει η Lonnie Barbach, διδάκτορας ψυχολογίας και συγγραφέας.
4. Η ηδονή είναι ο στόχος
Παρότι ακούγεται παράδοξο, οι οργασμοί δεν είναι ουσιώδεις για την σεξουαλική απόλαυση των γυναικών. Τρεις στις τέσσερεις γυναίκες αναφέρουν ότι η ηδονή είναι λιγότερο απαραίτητη από το σεξ.
5. Το πάθος υποκαθιστά το μέγεθος
Το κλισέ είναι γεγονός: Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο… Μόνο το 7% των γυναικών δηλώνουν ότι το μέγεθος του πέους είναι ουσιαστικό για την ικανοποιήσή τους.

@ Τώρα, λάμπεις ή απλά τσεκάρεις τα σημάδια;