Latest News

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Πόρισμα-καταπέλτης για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Είχε πέσει θύμα άγριου bullying και η σχολή το ήξερε

vaggelis-giakoumakis1-570
Πόρισμα-καταπέλτης που «καίει» την Γαλακτοκομική Σχολή, τον διευθυντή της και αποδεικνύει ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έπεσε θύμα ανελέητου bullying παραδόθηκε...
την Παρασκευή στις αρμόδιες αρχές από τους ελεγκτές του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» που ανέλαβαν την Ε.Δ.Ε. εκ μέρους του υπουργείου.
Οι ελεγκτές με με επικεφαλής τον δικηγόρο Ανδρέα Αθανασόπουλο, πραγματοποίησαν έρευνα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων που κράτησε δεκαεννιά ημέρες και μίλησαν με φοιτητές, με το προσωπικό της Σχολής, με τους εκπαιδευτικούς και έλεγξαν όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ.
Το πόρισμα καίει τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής κ. Κώστα Μάντζαρη. Και αυτό επειδή αποδεικνύεται ότι ο Βαγγέλης είχε πέσει θύμα bullying πολλές φορές και τα περιστατικά δεν είχαν είχαν γνωστοποιηθεί στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή στην Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού του υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης.
Ο διευθυντής απειλείται άμεσα με αποπομπή καθώς φέρεται να έχει δεχθεί τηλέφωνα τα προηγούμενα χρόνια από πολιτικό (ή πολιτικά) πρόσωπα προκειμένου να τύχουν συγκεκριμένοι φοιτητές από την Κρήτη ευνοϊκής μεταχείρισης. Ουδέποτε, ωστόσο, ενημερώθηκαν για αυτά οι Κεντρικές Υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.