Latest News

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο Δεκάδες γονείς καταγγέλλουν επαφές με τα παιδιά!

paidofilos-570Σοκάρει το Πανελλήνιο η φριχτή δράση του παιδόφιλου του Περιστερίου καθώς με τη μορφή χιονοστιβάδας έρχονται στο φως κι άλλες...
ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. 
Δυστυχώς, όπως αποκαλύπτεται, ο 40χρονος Φίλιππος Λεβέντος είχε επαφές με δεκάδες παιδάκια καθώς η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχεται σοβαρές καταγγελίες από γονείς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι βρήκαν στον υπολογιστή των παιδιών τους e-mail του «δράκου» – παιδεραστή.
Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για την ύπαρξη τριών ανήλικων που πιθανότατα γνώρισαν τον παιδόφιλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί ήλθαν σε επαφή με τους γονείς, και κατάλαβαν πως οι καταγγελίες είναι σοβαρές, μιλώντας παράλληλα και με τα ίδια τα παιδιά. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και ενημερώθηκε επί τούτου η 10η Ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται με πάσα σοβαρότητα την υπόθεση. Αν χρειαστεί είναι δυνατόν να εξεταστούν τα παιδιά από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 40χρονος έχει ασελγήσει, ή ακόμα εάν έχει βιάσει τα τρία ανήλικα αγόρια.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Από την στιγμή που δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του παιδεραστή, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει δεχθεί πάνω από 40 καταγγελίες γονιών, που πιστεύουν από μηνύματα που έχουν βρει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των παιδιών τους ότι είχαν τουλάχιστον διαδικτυακή επικοινωνία με το ανθρωπόμορφο τέρας του Περιστερίου!
Κατά συνέπεια η δήλωση του Υποστράτηγου και Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, σύμφωνα με την οποία οι αρχές εκτιμούν ότι «τα θύματα του δράστη είναι εκατοντάδες καθώς φέρεται να είχε τουλάχιστον πέντε ραντεβού την ημέρα, με ανήλικα αγόρια», φαίνεται δυστυχώς να παίρνει σάρκα και οστά, ανάγοντας την υπόθεση σε μία από τις πλέον αποκρουστικές στην ιστορία της ελληνικής εγκληματολογίας.