Latest News

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Επιστολή που «καίει» το Υπουργείο Ανάπτυξης για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη [βίντεο]

Επιστολή που «καίει» το Υπουργείο Ανάπτυξης για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη [βίντεο]
Το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχίζεται, με τα νέα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια να καίνε τόσο τη...
Διεύθυνση της σχολής όσο και το Υπουργείο Ανάπτυξης που φέρεται να αδιαφορούσε για τα έκτροπα που λάμβαναν χώρα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.
Όπως αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Epsilon, ο πρώην διευθυντής της σχολής, κ. Κώστας Μάντζαρης είχε αποστείλει επιστολή στις 24 Δεκεμβρίου 2014 στο Υπουργείο Ανάπτυξης μέσω της οποίας προειδοποιούσε για τα ακραία περιστατικά βίας μεταξύ των φοιτητών και τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας που άφηναν τα παιδιά απροστάτευτα.
Συγκεκριμένα ο διευθυντής που απομακρύνθηκε εκ των καθηκόντων του έγραψε χαρακτηριστικά: «Φέτος διαμένουν 95 φοιτητές. Τα προβλήματα από τη διαμονή τόσο μεγάλου αριθμού οικότροφων, στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, σας είναι ήδη γνωστά. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν πιστεύουμε ότι λειτουργεί Οικοτροφείο με ανήλικους μαθητές και μάλιστα μικτό (αγόρια και κορίτσια), χωρίς να έχει προσωπικό, ούτε καν στα χαρτιά - στο πρόσφατο οργανόγραμμα του ΕΛΓΟ δεν προβλέπεται καμία θέση. Είναι κοινή απόφαση όλου του προσωπικού της Σχολής, ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν και νομικά θέματα (π.χ. σε περίπτωση ατυχήματος, σεξουαλικής παρενόχλησης, σωματικής βίας, με υγειονομικές υπηρεσίες κλπ)».
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει ακόμα μία μαρτυρία που μπορεί να αποδειχθεί το κλειδί στη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του Βαγγέλη.