Latest News

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Τα σκουπίδια θα μεταφερθούν στα Καμίνια!

Με μια απίστευτη ατάκα απάντησε ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνα Χρήστος Βρεττάκος στην πρόταση Μώραλη για δημιουργία κέντρου διαχείρισης απορριμμάτων...
στο Σχιστό.(ΕΔΩ) 
«Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας θα μεταφέρει τα σκουπίδια του στα Καμίνια»!
Έτσι απάντησε ο Χρήστος Βρεττάκος, κάνοντας προφανώς χιούμορ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση Μώραλη για τη δημιουργία κέντρου διαχείρισης απορριμμάτων στο Σχιστό. 
“Κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει για την τύχη των πολιτών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, παρά μόνο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης” υπογράμμισε ο Χρήστος Βρεττάκοςσε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου- Δραπετσώνα. 
Μιλώντας ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας τόνισε  πως  «ο κ. Μώραλης έφερε μία πρόταση και κάλεσε τους δήμους να φέρουν τα σκουπίδια στην πόλη μας» και κάτι τέτοιο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν θα γίνει ανεκτό. Και συμπλήρωσε:
«Ο κ. Μώραλης έπρεπε να μας ρωτήσει πριν προτείνει το οτιδήποτε. Στη γειτονιά μας δεν μπορεί κανείς να υλοποιήσει τα σχέδιά του».  Πάντως η πρόταση για τη δημιουργία κέντρου διαχείρισης απορριμμάτων στο Σχιστό δεν είναι καινούργια και αποτελεί διαχρονική πρόταση του Δήμου Πειραιά. Την ίδια πρόταση είχε κάνει ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκου πριν από σχεδόν δύο χρόνια σε ημερίδα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. 
Μάλιστα, είχε προκαλέσει την αντίδραση του τότε δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνα, αφού η δημιουργία κέντρου διαχείρισης απορριμμάτων στο Σχιστό αποτελεί αιτία πολέμου για τους κατοίκους της περιοχής...