Latest News

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Μεθυσμένοι από τα τσίπουρα δηλώνουν δύο «φαντάροι» που αναστάτωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέλη του συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου οι «φαντάροι» που μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιοΟι δύο «φαντάροι» που έκαναν άνω κάτω το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου εμφανίστηκαν σήμερα...
στην Αστυνομία.
Οι δύο νεαροί, 20 και 24 ετών, παρουσιάστηκαν  στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Νικολάου και δήλωσαν ότι αυτοί είναι που μπήκαν ντυμένοι «φαντάροι» στην τελευταία συνεδρίαση προκειμένου να αφήσουν το τηλέφωνό τους για τη δημοτική σύμβουλο που κάνει καλό σεξ, όπως είπαν.(ΕΔΩ)
Οι δύο νεαροί συνοδεύονταν από τον δικηγόρο τους Γ. Σινέλη και παραδέχθηκαν ότι είναι οι δράστες του περιστατικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο πήγαν μετά από τσιπουράδικο και αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όντας μεθυσμένοι.
Σημειώνεται ότι η Αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τα δύο πρόσωπα από προχθές το βράδυ, και μάλιστα χθες έγιναν έρευνες σε σπίτια όπου εντοπίστηκαν οι δυο στολές παραλλαγής με τις οποίες εμφανίστηκαν οι δυο νεαροί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός της ημέρας από την Αστυνομία Βόλου.