Latest News

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μήπως κοροϊδεύουν τους απόρους στον Πειραιά;

Την στιγμή που η ΚΟΔΕΠ έχει καθυστερήσει ν' αποδώσει τα 156.000 ευρώ με το bazzar βιβλίου από το Βήμα FM, τώρα προαναγγέλλει ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει Μητρώον Απόρων του...
Δήμου Πειραιά!  
Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν τον περασμένο  Δεκέμβριο και ακόμα δεν έχουν μοιραστεί στους αδύναμους δημότες με το πρόσχημα ότι δεν γνωρίζουν ποιοι  έχουν ανάγκη βοήθειας..
Ωστόσο στην υπηρεσία πρόνοια του Δήμου Πειραιά υπάρχουν λίστες με τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και ανανενώνονται κάθε χρόνο προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν στα κοινωνικά προγράμματα. Άλλωστε, περί τους 1.200 άπορους είχαν καταγραφεί πρόσφατα από τις υπηρεσίες πρόνοιας, ώστε να δοθούν οι διατακτικές με τρόφιμα εν όψει των Χριστουγέννων. 
Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης, αλλά και ο αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας του Δήμου κ. Πλατανισιώτης  θα πρέπει να γνωρίζουν τη λίστα με τους άπορους του Πειραιά
 Όμως τις οικογένειες των απόρων,γνωρίζουν και στην ΚΟΔΕΠ, όπου υπεύθυνος είναι ο Νικήτας Κανάκης από τους Γιατρούς του Κόσμου. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες μοίρασαν δέματα με τρόφιμα από τη χορηγία του Ολυμπιακού. (Αλήθεια, σε ποιους έδωσαν αυτά τα δέματα αν δεν διαθέτουν λίστα με άπορους;)
Τώρα η ΚΟΔΕΠ θέλει, λέει, να καταγράψει τις οικογένειες που χρήζουν βοήθεια στον Πειραιά. Μάλιστα τους καλεί ξανά να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά χωρίς να έχουν κάτι συγκεκριμένο για να προσφέρουν για την στήριξη τους. 
@ Μήπως τελικά κοροϊδεύουν τους άπορους στον Δήμο Πειραιά;