Latest News

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ο Γιακουμάκης είχε στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στη Βουλή και κανείς δεν ασχολήθηκε...


giakoumakis-650


«Δεν αντέχουμε άλλο να κάνουμε άλλη υπομονή όπως μας λέτε. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε υπεύθυνους να περνάνε από τη Σχολή και να μας λένε...
παχιά λόγια. 
Αισθανόμαστε ότι μας κοροϊδεύετε», ανέφεραν οι φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων τον περασμένο Σεπτέμβριο, μεταξύ των οποίων και ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης.
Οι σπουδαστές είχαν στείλει επιστολή στη Βουλή και κατήγγειλαν τις άθλιες συνθήκες στη σχολή τους. Στο τέλος της υπογράφουν, και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.
Όπως αποκαλύφθηκε κατά την σημερινή συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για το bullying, πριν από μερικούς μήνες στις αρμόδιες υπηρεσίες του κοινοβουλίου έφθανε επιστολή διαμαρτυρίας των σπουδαστών για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στη Σχολή.
Οι φοιτητές έκαναν λόγω για έλλειψη εξοπλισμού και προσωπικού, για άθλιες συνθήκες στις υποδομές της Γαλακτοκομικής Σχολής, ακόμη και για ανεπάρκεια του διαδικτύου που είχε ως συνέπεια να υπάρχει αδυναμία πρόσβασης σε σημαντικές πληροφορίες για τις σπουδές τους και έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.
Η σχετική επιστολή διαμαρτυρίας είχε φτάσει μέχρι και τη Βουλή ως αναφορά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Ασημακοπούλου, σύμφωνα με το protothema.gr. Ωστόσο, ποτέ δεν υπήρξε καμία απάντηση από το αρμόδιο υπουργείο με αποτέλεσμα το θέμα να μείνει εκεί.
Για να διαβάσετε την επιστολή πατήστε ΕΔΩ.