Latest News

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Στον ανακριτή ο Δημήτρης Μελισσανίδης

dimitris-melissanidis-570
Για περίπου μιάμιση ώρα ήταν ο «ισχυρός» άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη για την εγκληματική οργάνωση...
στο ποδόσφαιρο.
Ο  Μελισαννίδης βρέθηκε στην Ευελπίδων περίπου στις 10 το πρωί και κατευθύνθηκε στο Κτίριο 6, όπου και μιλούσε για μιάμιση ώρα στον ανακριτή διαφθοράς που έχει αναλάβει την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.
Hταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το gazzetta.gr, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ισχυρός του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα περνούσε την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας, ο οποίος ολοκληρώνει την έρευνά τουκαλώντας και τους τελευταίους μάρτυρες και στις 9.50 πέρασε το κατώφλι του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.
O Mελισσανίδης πήγε στο κτίριο 6 της σχολής Ευελπίδων και αναμένεται να αποκαλύψει στον κ. Ανδρεάδη πολλά στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση που δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Μετά από μιάμιση ώρα αποχώρησε από το γραφείο του κ. Ανδρεάδη χωρίς να κάνει δηλώσεις, καθώς προτίμησε όσα ξέρει, να τα μοιραστεί μόνο με τον ειδικό ανακριτή. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα θα είπε πολλά και σημαντικά στον κ. Ανδρεάδη, ο οποίος θα τα εκτιμήσει ανάλογα και θα τα συμπεριλάβει στην έρευνα για την εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Από εκεί και πέρα, αφού τελειώνουν πλέον τα πρόσωπα που κατέθεσαν ως μάρτυρες, σειρά θα πάρουν τα 16 πρόσωπα που διώκονται ποινικά για την υπόθεση, τα οποία θα κληθούν σε απολογία και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες, τις οποίες θα κρίνει ο ανακριτής. Είναι πολύ πιθανό να ασκηθούν διώξεις και σε επιπλέον πρόσωπα που θα κρίνει ο ανακριτής και έτσι ο αριθμός των εμπλεκομένων να αυξηθεί.
Από τη στιγμή που θα κληθούν για απολογία και οι 16, τότε θα αποκαλυφθούν και τα ονόματα τους, καθώς πλέον δεν θα υπάρχει εμπόδιο από τη δικαιοσύνη.