Latest News

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Μπαράζ από εμπρησμούς σε ΑΤΜ τραπεζών


Ζημιές από εμπρησμούς σε τέσσερα ΑΤΜ τραπεζών Τέσσερα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών υποκαταστημάτων τραπεζών και ένα αυτοκίνητο σούπερ μάρκετ πυρπόλησαν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα σε διάφορες περιοχές... της Αττικής.

Ο πρώτος εμπρησμός σημειώθηκε στις 2.37,στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κυψέλη, όπου άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ATM, το οποίο υπέστη ζημιές.

Λίγα λεπτά αργότερα άγνωστοι και εδώ δράστες έβαλαν φωτιά σε ATM υποκαταστήματος τράπεζας, στη λεωφόρο Ειρήνης στην Πεύκη, το οποίο υπέστη ζημιές στην οθόνη.

Στις 2.40 εκδηλώθηκε νέος εμμπρησμός σε ATM υποκαταστήματος τράπεζας επί της οδού Γρηγ. Αυξεντίου στου Ζωγράφου και στις 3.07 ένας ακόμη σε υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι, τα οποία υπέστησαν ζημιές.

Σε όλους τους εμπρησμούς χρησιμοποιήθηκε εύφλεκτο υγρό, με το οποίο οι δράστες περιέβρεξαν τα ΑΤΜ και στη συνέχεια τα πυρπόλησαν.

Λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα τύπου "βαν" ιδιοκτησίας σουπερμάρκετ, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.