Latest News

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τι έλεγε ο Γιάννης Μώραλης για την Πλατεία Πηγάδας

Αρκετά μηνύματα δεχτήκαμε από αναγνώστες που ρωτούσαν τι λέει η δημοτική αρχή Πειραιά για την κατάσταση στην...
Πλατεία Πηγάδας.
Τα ερωτήματα έγιναν μετά από το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ της Αθανασίας Βλαχογιάννη, το οποίο αναδημοσιεύτηκε από το Reportaz Net (ΕΔΩ)
Όσοι θέλετε να έχετε μια πρώτη απάντηση για τα σχέδια του Δήμου Πειραιά να σας πούμε ότι η τελευταία επίσημη ενημέρωση για την Πλατεία Πηγάδας έγινε από τον δήμαρχο της πόλης (ΕΔΩ) 
 Ήταν στις 7 Φεβρουαρίου 2015, όταν σε δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα, μιλώντας στην κοπή πίτας της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας σε αίθουσα του Α΄ Γυμνασίου στην Καλλίπολη.

"Παραλάβαμε το Σεπτέμβριο το έργο, το οποίο είχε πολλά προβλήματα. Ήρθαμε σε επαφή με τον ανάδοχο εργολάβο και όλο αυτό το τετράμηνο βρισκόμαστε σε μια διαδικασία να διορθώσουμε πράγματα που δεν έχουν γίνει και να προχωρήσει το έργο ομαλά..." έλεγε τότε ο δήμαρχος Πειραιά. Και συμπλήρωνε:  
"Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τέλος του Φεβρουαρίου θα έχουν υπάρξει οι προϋποθέσεις εκείνες ώστε το έργο να αρχίσει να τρέχει και να τελειώσει απρόσκοπτα...’’

@ Αυτή είναι η τελευταία επίσημη ενημέρωση από το Δήμο Πειραιά, αλλά μάλλον χρειάζεται να υπάρξει και νεότερη για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται με τα έργα στην Πλατεία Πηγάδας...