Latest News

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο Γ. Γαβρίλης βλέπει δημάρχους για έργα στον Πειραιά

Κύκλο συναντήσεων με τους δημάρχους της περιοχής ξεκίνησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης για ένταξη έργων στην...
Περιφέρεια Αττικής.
Η πρώτη συνάντηση έγινε, σήμερα, με το δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, με τη συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιας για θέματα υποδομών, Β. Λάσκαρη.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε τον προγραμματισμό της Περιφέρειας Αττικής για το επόμενο διάστημα, υπογραμμίζοντας τις προτεραιότητες σε θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντικής πολιτικής καθώς και ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Περάματος ενημέρωσε το Γιώργο Γαβρίλη για τις προτάσεις του Δήμου σε σχέση με τα έργα που προγραμματίζονται καθώς και το βαθμό ωρίμανσης τους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης επεσήμανε τη σημασία της συναντίληψης, στο πλαίσιο της ισότιμης σχέσης της Περιφέρειας με τους Δήμους, για την αποτελεσματικότητα των δράσεων και των παρεμβάσεων προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος.
Σημειώνεται ότι  αυτό το πλαίσιο ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γαβρίλης θα έχει, τις επόμενες ημέρες, συναντήσεις με όλους τους Δημάρχους των Δήμων της Π.Ε. Πειραιά, ώστε να διαμορφωθεί το Σχέδιο της περιοχής.