Latest News

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Γκάφα με το καθυστερημένο "αποκλειστικό"...

Αντί να παριστάνει τον δασκαλάκο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας , ο λαθρΑναγνώστης της ενημέρωσης στο λιμάνι θα ήταν καλύτερα να κοιτάξει να διορθώσει την "αποκλειστική"...
γκάφα του.
Μέσα στη ζαλάδα από τον πόνο και το ζόρι που τραβάει, έχει... ξεχάσει να βγάλει την
ετικέτα του δήθεν "αποκλειστικού" για το θέμα της επιλογής του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Νίκου Διαμαντή. 

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Η "αποκλειστική" είδηση με τη συγκεκριμένη ανάρτηση έχει ημερομηνία δημοσίευσης το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. 
Το θέμα είχε δημοσιοποιήσει το Reportaz Net την προηγούμενη μέρα Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου(ΕΔΩ)
Για του λόγου το αληθές και να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, αυτό αποδεικνύεται και από την ακριβή ώρα που αναρτήθηκε στην ομάδα "Δημοτικό Θέατρο Πειραιά" στο facebook.
Η ανάρτηση "ανέβηκε" στις 11.42 μ.μ. της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου όταν εγκρίθηκε από τους διαχειριστές της ομάδας που δεν τους γνωρίζουμε και δεν έχουν καμία σχέση με το blog.(ΕΔΩ)
Δηλαδή, είχαμε δημοσιοποιήσει το θέμα από την Παρασκευή, μετά το post ανέβηκε στην ομάδα "Δημοτικό Θέατρο Πειραιά", αλλά το ανάρτησε την επόμενη μέρα με την ένδειξη "αποκλειστικό"! 
(Το κακό δεν είναι ότι καθυστέρησε να γράψει το θέμα, αλλά δεν μπορεί να υποστηρίζει πως είναι και "αποκλειστικό", γιατί γελάνε όσοι ξέρουν με την γκάφα του ή το θράσος του)
Αυτήν την επισήμανση δεν την κάνουμε για να ευλογήσουμε τα γένια μας (δεν το έχουμε ανάγκη και δεν το κάναμε όταν γράψαμε νωρίτερα το θέμα). Ωστόσο δεν μπορεί να μην το πρόσεξε ο πιο φανατικός λαθρΑναγνώστης που δεν κάνει άλλη δουλειά από το να είναι όλη την ώρα στο blog και να διαβάζει όσα γράφουμε. 

@ Άντε περαστικά και σ' άλλες αποκλειστικές γκάφες...