Latest News

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Μια πρωτοβουλία για τα παιδιά του Πειραιά

Μια πρωτοβουλία με κοινωνικό πρόσωπο για τα παιδιά που ξεκίνησε με απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, εγκαινιάστηκε σήμερα στο...

Δήμο Πειραιά.


Πρόκειται για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, το οποίο φιλοξενείται στον 1ο όροφο της  ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ζωσιμαδών 11). 
Μιλώντας στην καθιερωμένη τελετή των εγκαινίων ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι:
"Είναι αλήθεια ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή πήρε την απόφαση και οφείλω να πω ότι έτσι ξεκίνησε την πρωτοβουλία και η δική μας Δημοτική Αρχή την ολοκλήρωσε. Και όταν υπάρχει μια συνέχεια μεταξύ δύο Δημοτικών Αρχών στη σωστή κατεύθυνση, είναι ό,τι καλύτερο τελικά για τους δημότες".
Πράγματι η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την πρώην πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ Πασχαλίνα Καλαγιά, η οποία είχε κάνει τη συμφωνία για το πρόγραμμα με τα Παιδικά Χωριά SOS και ήταν ευχής έργον που η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη συνέχισε τις προσπάθειες προς όφελος των παιδιών του Πειραιά.  
Σημειώνεται ότι το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας φιλοδοξεί να βοηθάει οικογένειες της πόλης, προσφέροντάς τους ψυχολογική, συμβουλευτική, μαθησιακή υποστήριξη, καθώς επίσης και υλική βοήθεια, κυρίως τρόφιμα και σχολικά είδη.