Latest News

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Η καλύτερη πρόταση γάμου που έγινε ποτέ – Της ζητούσε να τον παντρευτεί επί 365 ημέρες κι εκείνη δεν είχε ιδέα [ΒΙΝΤΕΟ]

Η καλύτερη πρόταση γάμου που έγινε ποτέ – Της ζητούσε να τον παντρευτεί επί 365 ημέρες κι εκείνη δεν είχε ιδέα [βίντεο]
Είναι σίγουρα η καλύτερη πρόταση γάμου για το 2015, με τον υποψήφιο γαμπρό να αποτελεί μία ξεχωριστή κατηγορία άντρα από...
μόνος του. Ο λόγος για τον Ντιν Σμιθ από την Αριζόνα που αποφάσισε να εκπλήξει τη σύντροφό του, Τζένιφερ Κέσελ, με τον πιο γλυκό και… απροσδόκητο τρόπο.
Ο Σμιθ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κάθε μέρα, επί έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς εκείνη να έχει την παραμικρή ιδέα. Γράφοντας σε έναν μεγάλο λευκό πίνακα φράσεις όπως «Θα με παντρευτείς;», «Θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο;» και «Θα γίνεις γυναίκα μου;» με την ημερομηνία της εκάστοτε πρότασης, ο άντρας φωτογραφιζόταν κάθε μέρα χωρίς να πει λέξη στην κοπέλα του, έχοντας φυσικά ένα σχέδιο που έμελλε να εντυπωσιάσει την Κέσελ.
Η «αποκάλυψη» πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού στην Αρούμπα της Καραϊβικής, όπου ο υποψήφιος γαμπρός και οι συγγενείς της ανυποψίαστης συντρόφου του, έστησαν το ιδανικό σκηνικό για μια πρόταση γάμου που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί. Την ώρα που η Τζένιφερ Κέσελ καθόταν αμέριμνη στην παραλία, ο πατέρας και η μητριά της της έδωσαν να κρατήσει ένα iPad και της ζήτησαν να δει το περιεχόμενο του βίντεο στην οθόνη.
Η κοπέλα βλέποντας τις 365 διαφορετικές φωτογραφίες του Σμιθ, δε μπόρεσε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα, ενώ γυρνώντας να κοιτάξει πίσω, ψάχνοντας με το βλέμμα της τον Ντιν, τον είδε να κρατά ακόμα έναν λευκό πίνακα στον οποίο της ζητούσε για τελευταία φορά να τον παντρευτεί… στα φανερά!
Με την αδελφή, τον αδελφό και τους γονείς της στο κόλπο, ο  Ντιν Σμιθ κατάφερε να γίνει viral και να εκτινάξει της προσδοκίες των γυναικών στα ύψη. Και όχι άδικα θα λέγαμε.