Latest News

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ψάχνουν τον 25χρονο γιο του θύματος της δολοφονίας στη Βούλα


Βούλα: Βασικός ύποπτος για το άγριο φονικό ο 25χρονος γιος
Ο 25χρονος γιος της 7μελους οικογένειας του ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας φροντιστηρίων εξετάζεται...
από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής ως ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία σε βάρος της 60χρονης μητέρας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Την άτυχη γυναίκα ανακάλυψε χθες το απόγευμα στο υπόγειο της τριώροφης οικίας τους επί της οδού Ρόδου 67 στη Βούλα, ο ίδιος της ο σύζυγος μέσα σε μία λίμνη αίματος.  Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία και σύντομα στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής. Η γυναίκα ήταν άγρια δολοφονημένη με τουλάχιστον 30 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και με έντονα τα σημάδια πάλης.
Η σορός της φαινόταν να είχε μεταφερθεί, ενώ ο δράστης αποπειράθηκε, φαίνεται, να της βάλει φωτιά στο υπόγειο και να κάψει το σώμα της, η οποία όμως είχε σβήσει και είχε μισοκάψει τα ρούχα της. Στο σημείο δεν βρέθηκε μαχαίρι,  ωστόσο οι άντρες του Ανθρωποκτονιών πήραν μαζί τους τα μαχαίρια της κουζίνας για να εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ως πιθανά όργανα του φόνου.
Στο σπίτι, το ζευγάρι δεν απασχολούσε κάποιον εργαζόμενο, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή ληστείας, έτσι σύντομα και λόγω της αγριότητας που εμφάνιζε η σκηνή του εγκλήματος, τα κίνητρα θεωρήθηκαν ως μάλλον προσωπικά.
Όλα τα παιδιά της οικογένειας που μένουν σε διαφορετικά σπίτια, με το που ενημερώθηκαν για το τραγικό γεγονός εμφανίστηκαν στο σημείο, εκτός από τον 25χρονο γιο του θύματος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το αυτοκίνητο του νεαρού εντοπίστηκε από την Αστυνομία σήμερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Ιτέας, ενώ  ο 25χρονος παραμένει άφαντος. Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι ακόμα και για την πιθανότητα ο νεαρός να έχει προβεί στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.