Latest News

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Το Κανάλι 1 γιορτάζει τα γενέθλια του Ολυμπιακού!

Το δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι 1" δηλώνει παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού...
στον Πειραιά.
Σύμφωνα με e-mail που φέρεται να στάθληκε από την γραμματεία του προέδρου της ΔΗΡΑΠ, σημειώνονται τα εξής:
"Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γίνεται 90 χρόνων. 90 χρόνια θρυλικής πορείας, τίτλων, θριάμβων και καταξίωσης.  Γεννήθηκε στον Πειραιά και έγινε ιδέα και σύμβολο για όλη την Ελλάδα.   Το ΚΑΝΑΛΙ 1 από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ με εκπομπές και αφιερώματα θα γιορτάσει μαζί με όλο τον Πειραιά την ξεχωριστή αυτή ημέρα, την ημέρα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!  Στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενηθούν στο στούντιο παλαίμαχοι άσσοι που θα διηγηθούν σημαντικές στιγμές που έκαναν τον Ολυμπιακό, Θρύλο καθώς και αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου που συνεχίζουν την λαμπρή ιστορία του.   Μεταξύ άλλων θα ακουστούν και χαιρετισμοί από τον προπονητή και τους αρχηγούς του ποδοσφαιρικού τμήματος,  του μπασκετικού Ολυμπιακού και των ερασιτεχνικών τμημάτων.
Την Τρίτη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορτάζει.  Μαζί του και ο Πειραιάς.  Το ΚΑΝΑΛΙ 1 θα ντυθεί ερυθρόλευκα και θα καλύψει όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του γιορτασμού αυτού.  Μείνετε συντονισμένοι στους 90,4 και γιορτάστε μαζί μας τα γενέθλια του ΘΡΥΛΟΥ".
@ Αυτά είναι!!!