Latest News

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ερωτικά τρίγωνα, αιμομιξίες και δολοφονίες που δεν είδαμε ποτέ στο Game of Thrones – Το αρχικό σενάριο της σειράς

Η Άρια και ο Τζον Σνόου θα ερωτεύονταν παθιασμένα Μία εντελώς διαφορετική πλοκή από αυτή που μας παρουσίασε σχεδίαζε ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Μάρτιν, αποκαλύπτει σειρά χειρογράφων που έχει αποστείλει στον εκδότη του Χάρπερ Κόλλινς...

το 1993.

Στην αρχική πλοκή προβλεπόταν να εμπλέκονται μοναχικοί ήρωες που ζουν απαγορευμένους έρωτες ενώ πολλοί από εκείνους που γνωρίσαμε και χαρακτηρίστηκαν αγνοί, να είναι εντελώς το αντίθετο. Η δε αιμομιξία δεν θα ήταν αποκλειστικό προνόμιο του οίκου Λάνιστερ!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, ο συγγραφέας σχεδίαζε να παρουσιάσει στους αναγνώστες του ένα «επικό τρίγωνο μεταξύ του Τύριον, της Άρυα και του ετεροθαλούς αδερφού της, Τζον», μία διαφορετική Νταϊνέρις αλλά και μία εναλλακτική εξέλιξη του οίκου Μπαράθιον.
Ποιος ήρωες θα ζήσουν
Οι παραπάνω ήταν μόνο μερικές από τις προτάσεις του Μάρτιν που περιγράφονται στις τρεις σελίδες χειρογράφων που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα winteriscoming.net. Εκτιμάται ότι ο Μάρτιν έγραψε την αρχική πλοκή της σειράς ενώ ακόμα επεξεργαζόταν Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου. Πολλά από εκείνα που περιλαμβάνονται στα χειρόγραφα, ίσως παρέχουν στοιχεία για το ποιοι χαρακτήρες θα καταφέρουν να επιβιώσουν από το Game of Thrones.
Η Νταϊνέρις σκοτώνει τον Ντρόγκο Στον αρχικό σχεδιασμό προβλεπόταν να ζήσουν οι: Τζον Σνόου, Άρυα, Μπραν, Τύριον και Νταϊνέρις. Στους αναγνώστες θα δινόταν η ευκαιρία να τους «δουν» να μεγαλώνουν και από παιδιά να γίνονται ενήλικες, να αλλάζουν και παράλληλα να αλλάζουν και τον κόσμο γύρω τους. Η πιο αναπάντεχη και σοκαριστική θα ήταν η εξέλιξη που θα είχαν κάποιοι από τους ήρωες του Μάρτιν, βάσει του σεναρίου που επεξεργαζόταν πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια.Ο διαρκώς ανατρεπτικός Μάρτιν μας είχε προειδοποιήσει πως η πρότασή του πιθανότατα να αλλάξει και όπως γράφει στην αρχή του γράμματός του προς τον εκδότη του: «Όταν ξέρω ακριβώς που οδηγείται ένα βιβλίο χάνω το ενδιαφέρον να το γράψω». Συνεπώς, δεν αποκλείεται να μας περιμένουν ακόμη, πάρα πολλές εκπλήξεις...