Latest News

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Δεν τα καταφέρνει ούτε στο ποδόσφαιρο ο Σαμαράς – Ο «Νικόλας» του προεκλογικού σποτ αποκαλύπτει

samaras-spot-570
Για το γύρισμα του προεκλογικού σποτ με τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τα όλα όσα έγιναν μίλησε ο πρωταγωνιστής του βίντεο, ο «μικρός Νικόλας»...
(κατά κόσμον Κωνσταντίνος Καρδάμης).
Μιλώντας στο atromistas.gr, ο νεαρός αποκάλυψε πως οι ποδοσφαιρικές ικανότητες του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι και τόσο καλές αφού «χρειάστηκε μερικές προσπάθειες για να βρει την μπάλα, αλλά στο τέλος το πέτυχε». Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε «φιλικό» τον Αντώνη Σαμαρά και «μιλούσε με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαφημιστικό παρά το γεγονός ότι μείναμε δέκα ώρες για τα γυρίσματα».
Όσο για το αν είχε άγχος επειδή έκανε γύρισμα με τον πρωθυπουργό της χώρας ο Κωνσταντίνος απαντά ότι «δεν είχα καθόλου. Έχω κάνει κι άλλα στο παρελθόν και δεν με άγχωσε καθόλου». Ο 14χρονος ρωτήθηκε και για το αν πλέον τον αναγνωρίζουν στο δρόμο και όπως λέει «με έχουν σταματήσει κάποιες φορές και μάλιστα με φωνάζουν «Νικόλα». Πλέον έχω δύο ονόματα! Με ρωτάνε αν είμαι εγώ το παιδί της διαφήμισης, αν μένω στο Περιστέρι και τα σχετικά...».