Latest News

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Τον Ολυμπιακό δεν τον φοβόμαστε στα δύσκολα..."

marinakis-kontonis-570 «Θέλω να πάω στην Τούμπα και ας μην θέλει ο ΠΑΟΚ...». 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει το παρών στην Τούμπα και στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός εξέφρασε  μετά το τέλος της συνάντησης...

 με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε : «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ.Κοντονή κι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είπαμε και άκουσα. Στόχος όλων μας είναι η πάταξη της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαι αισιόδοξος για την προσπάθεια που γίνεται».
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα ηγηθεί της αποστολής του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είπε: «Σκοπός μου είναι να πάω στην Τούμπα αν κι ο ΠΑΟΚ ζητάει να μη δώσω το παρών. Θέλω όμως να στηρίξω την ομάδα κι ελπίζω να έχουμε την ίδια φιλοξενία όπως αυτή που έτυχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι που μας είπαν κι ευχαριστώ. Εγώ ήμουν ο πρώτος που είχα δώσει συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Αγωνιστικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό στα δύσκολα...».
Αγωνιστικά;
«Αγωνιστικά είμαστε πολύ καλά. Πιστεύω θα πάμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι»
Έρχεται ένας μήνας δύσκολος για τον Ολυμπιακό με υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και UEFA Europa League.

Τι πιστεύετε;

«Τον Ολυμπιακό δεν τον φοβόμαστε στα δύσκολα. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε και θα πάμε πολύ καλά. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στους παίκτες μας».    


Από την πλευρά του ο υφυπουργός αθλητισμού, είπε: 
«Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση επί πολλών θεμάτων με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ.Μαρινάκη. Μπορούμε να πετύχουμε μια συμφωνία και συναίνεση για ορισμένα πράγματα. Είναι ζητούμενο και θα το διαπιστώσω τις επόμενες μέρες που θα έχω συναντήσεις με τους άλλους εκπροσώπους των ΠΑΕ. Δουλεύουμε πάνω στο νομοσχέδιο που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται. Δεν αφήνουμε τίποτα απλά και μόνο επειδή είναι των προηγούμενων... Ό,τι αξίζει, θα το αξιοποιήσουμε χωρίς εγωιστικές συμπεριφορές, για το καλό του ποδοσφαίρου».
Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ο Σταύρος Κοντονής, υποστήριξε: «Να μην έχουμε έκτροπα και χυδαιότητες γιατί αυτά τα πράγματα δηλητηριάζουν τον αθλητισμό και τη νεολαία και πρώτος στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους νέους ανθρώπους...».