Latest News

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη αποκαλύπτει τι ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί του συζύγου της

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και για τα νέα του καθήκοντα αυτά του υπουργού Οικονομικών μίλησε η εικαστικός Δανάη Στράτου... Η γυναίκα του πιο πολυσυζητημένου Έλληνα των τελευταίων ημερών αποκάλυψε ακόμη και τι τελικά ψιθύρισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο αυτί του 54χρονου υπουργού.



Μιλώντας στο περιοδικό ΒΗΜΑgazino της εφημερίδα «Το Βήμα», η εικαστικός Δανάη Στράτου αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη, που είναι μαζί από το 2005, όταν η ίδια έκανε έρευνα για το έργο της «Cut-7 διαχωριστικές γραμμές». «Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον», προσέθεσε.

Όσον αφορά τη νέα ιδιότητα του συζύγου της, η Δανάη Στράτου εκφράζει τον θαυμασμό της για το σύζυγό της αλλά και για το νέο πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θαυμάζω πολύ την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει, όχι μόνο ο Γιάνης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι εκπληκτικό πως έχουν λειτουργήσει τόσο γρήγορα, τόσο αποφασιστικά, τόσο αποτελεσματικά, τόσο καθαρά. Ελπίζω να πετύχουν στο έργο τους».

Τέλος, όσον αφορά το μεγάλο ερώτημα που... βασανίζει όλη την Ευρώπη, το τι δηλαδή ψιθύρισε τελικά ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ στον Γιάνη Βαρουφάκη στο αυτί μετά την συνάντηση τους στο υπουργείο Οικονομικών και ερωτώμενη αν η ίδια γνωρίζει τι του είπε, απαντάει καταφατικά. «Ναι γνωρίζω. Είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει. Μόλις σκότωσες την Τρόικα», λέει η Δανάη Στράτου.